ΤΟΠΙΚΑ

Με μήνυση απείλησε τον Κ. Γαργάλα ο Αχ. Μπέος

με-μήνυση-απείλησε-τον-κ-γαργάλα-ο-αχ-μ-804828

Με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση απείλησε τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γαργάλα ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όταν στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο πρώτος κατηγόρησε το δεύτερο ότι απείλησε το γιο του.

Ενώ η συνεδρίαση διεξαγόταν κανονικά, στην αίθουσα από την οποία είχε βγει προσωρινά, μπήκε ο κ. Γαργάλας και ζητώντας το λόγο επί προσωπικού είπε: «αν τολμήσει κανείς να πειράξει ξανά ή να απειλήσει συγγενικό μου πρόσωπο θα με βρει μπροστά του».

Ο πρόεδρος του συμβουλίου Γ. Μουλάς, ζήτησε εξηγήσεις από τον κ.Γαργάλα τι εννοεί και τον πίεσε να πει τι έγινε. Ο κ. Γαργάλας αρνούνταν να επεκταθεί, με τον κ. Μουλά να του λέει ότι: «δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να λέει ό,τι θέλει, χωρίς να εξηγεί. Αλλιώς να φωνάξω για ζουρλομανδύα. Αν είναι της φαντασίας σας, πάνω στο Ασκληπιείο».

Ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Στόικος πίεσε τον κ. Γαργάλα να αναφερθεί στο περιστατικό. Ο κ. Γαργάλας υποστήριξε ότι ο γιος του «παρενοχλήθηκε από τον κ. Μπέο».

Παρέμβαση επί προσωπικού έκανε ο αιρετός δήμαρχος τονίζοντας: «θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη. Αύριο θα πάρω τα πρακτικά. Να μας πει ο κ. Γαργάλας πότε έγινε αυτό. Θα πρέπει να ντρέπεται. Ευτυχώς που υπάρχουν κάμερες. Αρκετά με τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια με στόχο την προσωπική σου προβολή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου