Δηλώσεις Μπέου –Σαμαρτζή για την αναβολή της δίκης για εκβίαση

Τελευταία ενημέρωση: 2016-06-24, 17:14:26
Δηλώσεις Μπέου –Σαμαρτζή για την αναβολή της δίκης για εκβίαση

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού του Βόλου, Ακη Σαμαρτζή για εκβίαση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Η υπόθεση είχε οριστεί να εκδικαστεί σήμερα, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων, αναβλήθηκε για τις 11 Οκτωβρίου του 2017.

Η δήλωση του Αχ. Μπέου

Με αφορμή την αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Παρά τις ηρωικές του δηλώσεις και λεονταρισμούς του, αμέσως μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του, με τις οποίες ζητούσε να εκδικαστεί η υπόθεση στην οποία είναι κατηγορούμενος για εκβίαση, ο υπόδικος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, Άκης Σαμαρτζής, εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή στο Δικαστήριο και ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, λόγω της αποχής του δικηγόρου του.

Ας είναι. Μια χρονική παράταση «κέρδισε» που φαίνεται ότι του είναι χρήσιμη, αλλά δεν θα αποφύγει την τελική λογοδοσία ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα κατηγορείται».

Η απάντηση του Ακη Σαμαρτζή

Σε απάντηση της δήλωσης του Δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, ο ιδιοκτήτης του Ρ/Σ/ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δυστυχώς η ευγένεια μου θεωρείται, από τον πρώην έγκλειστο φυλακών Ναυπλίου, υπόδικο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καταδικασμένο πρωτόδικα για εκβιασμό, τον άνθρωπο που πρέπει να δίνει το παρόν στα αστυνομικά τμήματα, τον Αχιλλέα Μπέο που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα, υποχώρηση κάνει μεγάλο λάθος.

Ο κύριος Μπέος στην σημερινή εκδίκαση της  υπόθεσης καταγράφηκε στα πρακτικά του δικαστηρίου ως ΑΠΩΝ γιατί ΔΕΝ προσήλθε στην διαδικασία. Φυσικά και σέβομαι, αντίθετα με αυτόν τις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων όπως αυτή των δικηγόρων του Βόλου για συνέχιση της αποχής τους όμως, αν ο ίδιος ήθελε να γίνει η δίκη με την απουσία δικηγόρων γιατί δεν προσήλθε στον φυσικό του δικαστή, όπως έπραξα εγώ;

Δυστυχώς για τον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου κ.Μπέο «τα γραπτά μένουν» και την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε το αντίγραφο του πρακτικού της δίκης εφόσον έχει καθαρογραφεί για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά όλος ο κόσμος ποιος είναι ο «Πινόκιο του Βόλου».

Όσον αφορά για την Παρασκευή 08/04/16 που ήταν να εκδικαστεί το αυτόφωρο θυμίζουμε για ακόμη μια φορά στον κ.Μπέο που προφανώς έχει επιλεκτική απώλεια μνήμης ότι εγώ και ο δικηγόρος μου Δημήτρης Βούλγαρης ήμασταν παρόντες στην δίκη, το δικαστήριο αναγκάστηκε να δώσει αναβολή της υπόθεσης γιατί ο κ. Μπέος δεν ήταν παρών, προτιμώντας την συνέντευξη τύπου από την εμφάνισή του στο φυσικό του δικαστή.

Τέλος υπενθυμίζω στον κ. Μπέο ότι αυτός θα πρέπει να φοβάται για την λογοδοσία του απέναντι στη Δικαιοσύνη για τη μήνυση που έχω καταθέσει σε βάρος του για τα ποινικά αδικήματα της ψευδορκίας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης, απλής και δια του τύπου.

Του εύχομαι ολόθερμα περαστικά για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του και καλό καλοκαίρι».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=