ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Γιώργος Παπανδρέου την ερχόμενη Πέμπτη

στο-βόλο-ο-γιώργος-παπανδρέου-την-ερχό-257847

Θα έχει επαφές με στελέχη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Στο Βόλο θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός , πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος στο Βόλο καθώς και με μέλη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. για να συζητήσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Το οριστικό πρόγραμμα της επίσκεψής του αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες, ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες του εκτός από το Βόλο, την ίδια μέρα θα βρεθεί και στα Τρίκαλα. Την προηγούμενη μέρα προγραμματίζεται αντίστοιχη επίσκεψη στη Λάρισα.

Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι καθόλου τυχαία. Παρά το γεγονός ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, παραμένει ενεργό αφενός και αφετέρου στο ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. «βλέπουν» εξελίξεις μέσα στο 2016 και αυτό καθιστά επιβεβλημένη την ενεργοποίηση όλων των μελών.

Στη Μαγνησία το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. έχει εκλέξει Συντονιστική Επιτροπή με Συντονιστή τον Σάκη Σκρίμπα, ενώ επίσης συμμετέχουν οι Γαρ. Αντζούρης, Τάσος Βαΐτσης, Δημ. Ρίζος, Δημ. Γεωργιάδης και Γ. Γεωργαλιός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου