ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά την Τετάρτη η διανομή ροδάκινων

ξεκινά-την-τετάρτη-η-διανομή-ροδάκινω-367825

Είκοσι ένας τόνοι ροδάκινα αποκλειστικά σε όσους κατέχουν την κάρτα σίτισης θα διανεμηθούν από την «Κοινωνική Σύμπραξη Μαγνησίας» συντονιστής της οποίας είναι ο δήμος Βόλου στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και σε συνδυασμό με την ΚΥΑ 1701/14-8-2015 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η διανομή των ροδάκινων για τον Ενιαίο Δήμο Βόλου, θα γίνει βάσει συγκεκριμένου προγράμματος στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Βόλου (Πεδίο Αρεως – Οδός Αθηνών 25), λαμβάνοντας μέριμνα ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των δικαιούχων.

Για τους άλλους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας εκτός δήμου Βόλου η διανομή των ροδάκινων στους δικαιούχους θα γίνει βάσει ανακοινώσεων από τους κατά τόπους δήμους.

Οι ωφελούμενοι για να μην ταλαιπωρηθούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης, ταυτότητα και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Η διάθεση των ροδάκινων θα γίνει στις 26,27 και 28 Αυγούστου 2015 με ώρες διάθεσης την Τετάρτη 26 Αυγούστου το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 για όσους το επώνυμο αρχίζει από Α και μέχρι Ι.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου το πρωί από τις 8 έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 για όσους το επώνυμο αρχίζει από Κ και μέχρι Ο. Την Παρασκευή 28 Αυγούστου το πρωί από τις 8 έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 για όσους το επώνυμο αρχίζει από Π μέχρι και Ω.

Να επισημανθεί ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν προλάβουν να παραλάβουν τα ροδάκινα την ημέρα που είναι προγραμματισμένο το όνομά τους, μπορούν να προσέρχονται για την παραλαβή την επόμενη μέρα.

Η τήρηση του προγράμματος διανομής θα βοηθήσει ώστε η όλη διαδικασία να κυλήσει ομαλά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου