ΤΟΠΙΚΑ

Ποιμαντική επίσκεψη στη Μητρόπολη Δημητριάδος

ποιμαντική-επίσκεψη-στη-μητρόπολη-δη-463391

Πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος

Ποιμαντική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος. Ο Σεβασμιώτατος, έχει αναλάβει, σημειωτέον, την επιτροπεία της Μητρόπολης Δημητριάδος, μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ της Ελλάδος.

Στη διάρκεια της παραμονής του στο Βόλο, ο κ. Γερόντιος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το σύνολο του κλήρου, τα εκκλησιαστικά συμβούλια αλλά και αρκετά μέλη της τοπικής Εκκλησίας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί.

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος προέστη στην ευχαριστιακή σύναξη που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, έχοντας συλλειτουργούς τον Αρχιμανδρίτη π. Νικηφόρο Νάσσο, τον π. Δημήτριο Μίγδο και τον π. Κωνσταντῖνο Παπανάτσιο.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας παρακολούθησε την τελετή λήξης του κατηχητικού σχολείου του Μητροπολιτικού Ναού Βόλου. Το απόγευμα της Κυριακής χοροστάτησε στον Εσπερινό που τελέστηκε στον ιερό ναό Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου