ΤΟΠΙΚΑ

Ρύθμιση κυκλοφορίας για καθαίρεση βράχων στη Χρυσή Ακτή Παναγιάς

ρύθμιση-κυκλοφορίας-για-καθαίρεση-βρ-467551

Η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων, σε συνέχεια προηγούμενων ανάλογων εργασιών, θα εκτελεί την Τετάρτη 17-06-2015 εργασίες καθαίρεσης βράχων στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς Ν. Αγχιάλου με σκοπό να αποτραπεί η πιθανότητα κατάπτωσης αυτών σε διερχόμενα οχήματα.

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, μετά από αίτημα των ΠΕΜΣ, εξέδωσε σχετική απόφαση για την ασφαλέστερη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή, σύμφωνα με την οποία αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Βόλου-Φαρσάλων από 13+60 χ/θ έως 14+770 χ/θ, στην περιοχή δηλ. της Χρυσής Ακτής Παναγιάς, από τις 9πμ έως τη 1μμ στις 17/6/15.

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήρια παράπλευρη οδό. Τυχόν όχληση που δημιουργείται από την ολιγόωρη αυτή αλλαγή στην κυκλοφορία των οχημάτων κρίνεται απολύτως δικαιολογημένη μπροστά στην ουσιώδη εργασία της καθαίρεσης των βράχων προς άρση της επικινδυνότητας κατάπτωσης αυτών και την ενίσχυση της ασφάλειας των διερχομένων οχημάτων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου