ΤΟΠΙΚΑ

Ενσταση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας

ενσταση-στην-αποκεντρωμένη-διοίκηση-658674

Από τους Δρόμους Συνεργασίας που ζητούν ακύρωση των αποφάσεων της τελευταίας συνεδρίασης της ΔΕΥΑΜΒ

Μία ακόμη ένσταση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατέθεσε η παράταξη των Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Ζητούν την ακύρωση των αποφάσεων που λήφθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ.

Οπως είναι γνωστό, η τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, έγινε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή. Αναλυτικά ο δημοτικός σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας, Κώστας Γαργάλας, περιγράφει: «Στις 10:30 το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου ενημερώθηκα τηλεφωνικά και με gmail για την πρόσκληση συμμετοχής μου σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, στη 1 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας».

Ο κ. Γαργάλας είχε αρνηθεί να παραστεί στη συνεδρίαση στην οποία προσκλήθηκε την τελευταία στιγμή, μετά από συνεννόηση που είχε με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, υποστηρίζοντας ότι υποβαθμίζεται ο ρόλος της αντιπολίτευσης.

Στην ένσταση προς την Αποκεντρωμένη, ο κ. Γαργάλας, αναφερόμενος στα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν, υποστήριξε ότι δεν έχουν τον χαρακτήρα του επείγοντος, από τη στιγμή που ήταν θέματα συζήτησης που συμπεριλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη προηγούμενης συνεδρίασης.

Αναφέρει ότι από τη συνεδρίαση απουσίασε επίσης και η εκπρόσωπος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου