ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Απόφαση χορήγησης παράτασης εργοταξιακής παροχής ρεύματος

απόφαση-χορήγησης-παράτασης-εργοταξ-683844

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Βόλος, 5/2/15

Αρ. Πρωτ. 793

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την υπ’αριθμ. 28/2015 ΑΔΣ αποφασίστηκε η χορήγηση παράτασης εργοταξιακής παροχής ρεύματος ως εξής:

1. Η παράταση σύνδεσης εργοταξιακής παροχής ρεύματος, πραγματοποιείται για κοινωνικούς και μόνο λόγους δηλαδή σε οικογένειες πολύτεκνων, τρίτεκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, ανέργων, απόρων, ΑΜΕΑ, ατόμων με σωματική αναπηρία τουλάχιστον 67%, οικογένειες με μέλη των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια ιατρικά προβλήματα, με προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών-δημοσίων εγγράφων που αποδεικνύουν τις αναφερόμενες ιδιότητες και σε άτομα που είναι σε αποδεδειγμένη οικονομική αδυναμία να ολοκληρώσουν την κατασκευή των οικιών τους και υποχρεώνονται να μένουν σε αυτές παρόλο που είναι ημιτελείς.

2. Η παράταση σύνδεσης αφορά κύρια κατοικία, δεύτερη ή εξοχική κατοικία, κατάστημα και βιοτεχνική χρήση.

3. Η παράταση χορηγείται μόνο για τις παραπάνω περιπτώσεις και μόνο για τις περιπτώσεις που δεν εμπίπτουν στις απαγορευτικές διατάξεις του αρ.15 παρ.1 του Ν.1337/1983 και είναι υποχρεωτικά κατεδαφιστέα όπως:

α)κοινόχρηστοι χώροι της πόλης,

β) μέσα στη ζώνη ασφαλείας των διεθνών, επαρχιακών και δημοτικών οδών,

γ) μέσα στις ζώνες αιγιαλού και παραλίας,

δ) σε δημόσια κτήματα,

ε) σε δασικές ή αναδασωτέες εκτάσεις,

στ) αρχαιολογικούς χώρους,

ζ) ρέματα, καθ’ υπέρβαση των οικοδομικών τους αδειών ή δείχνουν ψευδή στοιχεία σε αυτές και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατό να νομιμοποιηθούν.

4. Να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα ελέγξει, θα αξιολογήσει τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν έως 15/2/2015 (ή και αργότερα) και θα συντάξει τον σχετικό ονομαστικό κατάλογο των δικαιούχων, ο οποίος και θα υποβληθεί προς τελική έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

5. Η παράταση θα έχει ισχύ αποκλειστικά έως την 31.12.2015. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στη Δνση Υπηρεσίας Δόμησης Κτίριο Σπίρερ, Μικρασιατών 81, (τηλ. 24213-56825) και να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

Για τη φετινή χρονιά η χορήγηση παράτασης εργοταξιακής παροχής ρεύματος για κοινωνικούς λόγους θα πραγματοποιηθεί με απόφαση Δ.Σ. που θα εγκρίνει τον ονομαστικό κατάλογο που θα συνταχθεί από Διαπαραταξιακή Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το λόγο αυτό.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΟΜΗΣΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου