ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση έργου

ανοιχτός-διαγωνισμός-για-την-ανάθεση-685601

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Βόλος 23 / 12 / 2014

Αρ. Πρωτ: 7445

Πληροφορίες : Κ.Χριστοδούλου

Τηλ : 2421352469

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1. H Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΕΤΟΥΣ 2015)» με προϋπολογισμό 129.000,00 ΕΥΡΩ. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών: α) κατηγορία ηλεκτρομηχανολογικών, με προϋπολογισμό 102.900,63€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα),

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από τα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, στην γωνία των οδών Αναλήψεως και Ιωλκού , μέχρι τις …19/02/2015…. .(ημέρα …Πέμπτη…..). Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου B.
Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2421352469, FAX επικοινωνίας 2421048224.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις …24/02/2015…..ημέρα Τρίτη με ώρα λήξης υποβολής των προσφορών την 10:00 π. μ. και το σύστημα υποβολής προσφοράς με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες κατά ομάδες εργασιών (άρθρο 5, παρ.1 του Ν.3669/2008).

4. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί

Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

α. Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον ανήκουν στην κατηγορίας A2 και άνω για έργα ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ.

β. Προερχόμενες από κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή από κράτη που έχουν υπογράψει την συμφωνία για τις Δημόσιες Συμβάσεις (Σ.Δ.Σ.) του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (Π.Ο.Ε.), στα οποία τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους αυτούς και σε τάξη και κατηγορία αντίστοιχη με τις καλούμενες του Ελληνικού Μητρώου Μ.Ε.Ε.Π.

γ. Προερχόμενες από ως ανωτέρω β΄ κράτη, στα οποία δεν τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών, εφόσον αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια με το δημοπρατούμενο, από ποιοτική και ποσοτική άποψη.

Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους , υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ) όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το άρθρο 199 παρ.2γ περ.ββ του Ν4281/2014 (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.

Δεν επιτρέπεται η Κοινοπραξία μεταξύ εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στα Νομαρ.Μητρώα και εγγεγραμμένων στο Ελληνικό Μητρώο ΜΕΕΠ.
Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στην τάξη Α1 του ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, με τις προϋποθέσεις της παρ.10 του άρθρου 16 του ΚΔΕ (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας)

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 2.097,56 ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής τους. Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται είτε στην υπηρεσία που διεξάγει το διαγωνισμό, είτε στο φορέα κατασκευής, είτε στον κύριο του έργου και σε περίπτωση διαγωνιζόμενης κοινοπραξίας πρέπει να είναι κοινές υπέρ όλων των μελών της.

6. Όλα τα παραστατικά συμμετοχής υποβάλλονται αριθμημένα, με ενιαία συνεχή αρίθμηση ανά σελίδα (κάτω δεξιά) και υπογραφή και σφράγισμα της τελευταίας σελίδας.

7. Δεν προβλέπεται η χορήγηση προκαταβολής.

8. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

9. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Κων/νος Αγοραστός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου