ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Σύνδεσμο Θηλασμού

χριστουγεννιάτικες-εκδηλώσεις-από-τ-766351

Με χαριστικό παζάρι βρεφικών και παιδικών ρούχων

Παζάρι – γιορτή διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου, στον Παιδικό Σταθμό «Παιχνίδι και Γνώση» στην οδό Σταθά 60 με Ρήγα Φεραίου στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου η Ομάδα Βόλου του Συνδέσμου Θηλασμού.

Η γιορτή περιλαμβάνει χαριστικό παζάρι βρεφικών και παιδικών ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών, βιβλίων, μικρών αντικείμενων καθώς και μεγάλων όπως κούνιες σε φωτογραφίες, έναντι συμβολικού χρηματικού ποσού.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή θα πλαισιωθεί από μουσική και τραγούδια, ζωγραφική, κουκλοθέατρο και άλλα παιχνίδια για τα παιδιά

Επιπλέον, θα γίνει μία Λαχειοφόρος Αγορά με πλούσια δώρα!

Τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε θεατρικά, μουσικά και δημιουργικά δρώμενα, ενώ οι γονείς θα συζητήσουν και θα ενημερωθούν γύρω από το θηλασμό, πίνοντας καφέ με τη Σύμβουλο και τις μητέρες της Ομάδας.

Ο Σύνδεσμος βασίζεται στην οικονομική υποστήριξη όλων όσοι θεωρούν το έργο του σημαντικό, για να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Οποιαδήποτε συνεισφορά του κόσμου στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, θα αποτελέσει πολύτιμη συμβολή στο έργο του Συνδέσμου.

Η είσοδος είναι 1 ευρώ για τους μεγάλους και δωρεάν για τα παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου