ΤΟΠΙΚΑ

Ανέβηκε ψηλότερα ο Ανθιμος Γαζής

ανέβηκε-ψηλότερα-ο-ανθιμος-γαζής-851206

Ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία της Β Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. ανέβηκε ο Άνθιμος Γαζής, κερδίζοντας χθες σε εξ αναβολής αγώνα (για την 4η αγωνιστική) 3-1 τις Μικροθήβες και έτσι πλασαρίστηκε στην πρώτη τετράδα…
Ο Ανθιμος Γαζής εκμεταλλεύθηκε τον παράγοντα έδρα και έτσι δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο απέναντι στους φιλοξενούμενους, παίρνοντας έτσι την τέταρτη φετινή νίκη του. Με τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών ο Τσαβές είδε την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματά στο δοκάρι του Κουρούπη. Τελικά το 1-0 σημειώθηκε στο 20’, με τον Καπνιά να σημειώνει αυτογκόλ. Τα τέρματα της ομάδας του Ανθιμου Γαζή διπλασίασε ο Μούτος στο 33 με έξοχη ατομική ενέργεια.
Ένα λεπτό πριν από την ολοκλήρωση των 45’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσατσαρώνη.
Το γκολ της τιμής για την ομάδα των Μικροθηβών πέτυχε ο Νίκος Καραθόδωρος στο 47ο λεπτό.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Σγούρας, Παπαδημητρίου, Νικολός, Τσιρώνης (65 Κοντογιάννης), Γκιουζέλης, Καπουρνιώτης, Ψαρόμπας, Καραβασίλης, Τσατσαρώνης (60 Γκογκινούδης), Τσαβές (77 Δερβενιώτης), Σ. Μούτος.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Κουρούπης, Δημητριάδης (75 Γκόλιας), Πορταρίτης, Καπνιάς (50 Τρόμπατζης), Λυμπερδόπουλος, Καρατζόγλου (50 Νάκος), Αλανάι, Παπανίκος, Παπαδάκης, Καραθόδωρος, Κίτσιος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου