ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση Δημ. Πιτσιώρη ~ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

παρέμβαση-δημ-πιτσιώρη-για-το-δευτερο-369512

«Εύχομαι ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς να είναι ο νικητής της Κυριακής», λέει ο πρώην Δήμαρχος Βόλου

Τη φωνή του υπέρ της υποψηφιότητας Μαργαρίτη Πατσιαντά για το Δήμο Βόλου, ενώνει ο πρώην Δήμαρχος, Δημ. Πιτσιώρης.

Σε ανακοίνωσή του, ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο των «Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», αν και αφήνει αιχμές κατά του επικεφαλής, Μαργ. Πατσιαντά, στον οποίο καταλογίζει «επιλεκτική μνήμη».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πιτσιώρης αναφέρει τα εξής:

«Αυτή την Κυριακή στο Δήμο Βόλου, πρέπει να υποστηριχθεί ο κ. Μ. Πατσιαντάς αφού παράλληλα κάνει το ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ στους υπόλοιπους Δήμους και ιδιαίτερα στην Περιφέρεια στο πρόσωπο του εξαίρετου Καθηγητή κ. Τσιλιμίγκα. Για τον κ. Μπέο τοποθετήθηκα εγκαίρως αφού μάλιστα προηγήθηκε η υβριστική του επίθεση συλλήβδην κατά του πολιτικού κόσμου της περιοχής μας με τους επαίσχυντους χαρακτηρισμούς «κοπρόσκυλα» και «κλέφτες». Υπήρξα ο μόνος πρώην Δήμαρχος και πολιτικός που χαρακτήρισα την αντίληψη αυτή του κ. Μπέου φασιστική.

Η επιλεκτική μνήμη του κ. Πατσιαντά για τους πρώην Δημάρχους του Βόλου και της Ν. Ιωνίας αποτελεί δείγμα γραφής και του πολιτικού του αναστήματος.

Λησμόνησε ότι επί Δημαρχίας μου και επί θητείας του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος δεν ήταν ούτε Κυβερνητικός ούτε Αντικυβερνητικός, αλλά υπεράσπιζε πρώτα και πάνω απ’ όλα τα κοινά συμφέροντα της πόλης και των Δημοτών της, χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις όπως και ο ίδιος όφειλε να κάνει στην παρούσα φάση.

Παρ’ όλα αυτά του εύχομαι να είναι ο νικητής της Κυριακής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου