ΤΟΠΙΚΑ

Γυμναστήριο μετατράπηκε σε πισίνα ~ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ

γυμναστήριο-μετατράπηκε-σε-πισίνα-απ-383003

Εκείνη την ώρα έκαναν μάθημα στον πάνω όροφο 15 αθλούμενοι που εγκλωβίστηκαν στο κτίριο για μία περίπου ώρα

Σε… πισίνα μετατράπηκε γυμναστήριο στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων στο Βόλο. Η προχθεσινή πρωτοφανής νεροποντή που διήρκησε μόλις μισή ώρα, είχε ως αποτέλεσμα, το ισόγειο του γυμναστηρίου να γεμίσει νερό και να αποκλειστούν στον πρώτο όροφο, γυμναστές και αθλούμενοι που εκείνη την ώρα είχαν μάθημα γυμναστικής.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Μπροστά από το γυμναστήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νικηταρά και Ματρόζου, ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Τα φρεάτια ομβρίων δεν κατάφεραν να απορροφήσουν το μεγάλο και ξαφνικό όγκο νερού που έπεσε, με αποτέλεσμα το ύψος των όμβριων υδάτων να ξεπερνά τους 40 πόντους.

Τα ορμητικά νερά, βρήκαν έξοδο στο ισόγειο του γυμναστηρίου, που μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε… πισίνα. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια Κρυσταλία Κοσμά, το ύψος του νερού που μπήκε στο χώρο, ξεπερνούσε τους 30 πόντους.

Έπιπλα και όργανα γυμναστικής βρέθηκαν να… κολυμπούν μέσα στα νερά της βροχής, ενώ φούσκωσε και το παρκέ. Προκλήθηκε όμως και μεγάλη αναστάτωση, καθώς στον πάνω όροφο του Γυμναστηρίου, γινόταν μάθημα γυμναστικής. Περίπου 15 αθλούμενοι και οι γυμναστές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο, εγκλωβίστηκαν στον πάνω όροφο, περιμένοντας πότε θα υποχωρήσουν τα νερά της βροχής για να μπορέσουν να φύγουν.

Γείτονες έσπευσαν σε βοήθεια για να σπρώξουν τα νερά της βροχής έξω από το χώρο του γυμναστηρίου.

Το γυμναστήριο, δεν έχει συμπληρώσει ούτε καν ένα χρόνο λειτουργίας στο συγκεκριμένο κτίριο, στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων. Ξεκίνησε να λειτουργεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και στην πρώτη νεροποντή, καλείται να αποκαταστήσει τις ζημιές που υπέστη, το ύψος των οποίων αναμένεται να αποτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ζημιές σε αυτοκίνητα

Στην ίδια περιοχή, ζημιές, υπέστησαν και παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το νερό της βροχής εισχώρησε μέχρι το μέσον σχεδόν της καμπίνας ορισμένων αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να αναγκαστούν να ανοίξουν ακόμη και τρύπες στο πάτωμα για να μπορέσουν να απομακρύνουν τον όγκο του νερού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου