ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι επαφές για τη μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης

συνεχίζονται-οι-επαφές-για-τη-μεταγρα-851206

Η επόμενη ημέρα της αποχώρησης του Νίκου Κουρμπανά βρίσκει τον Στράτο Γιδόπουλο να συνεχίζει με νέα δεδομένα τον προγραμματισμό της κυανόλευκης ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο νέος προπονητής του συγκροτήματος της Ν. Ιωνίας, Λεωνίδας Γαρδικιώτης, που από τεχνικός διευθυντής που προοριζόταν θα αναλάβει χρέη πρώτου τεχνικού, αναμένεται από αύριο στην Ελλάδα, ενώ αυτή την εβδομάδα η Νίκη μπαίνει και στην τελική ευθεία για την ενίσχυσή της.
Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι νεαροί Τάσος Χουστουλάκης και Δήμος Ζηλάκος, ενώ ανακοινώθηκε και η συμφωνία με τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα Μαουρίτσιο Νάνι και τον Βραζιλιάνο Ραονέ, ωστόσο πρέπει πρώτα να έρθουν στην Ελλάδα για να θεωρηθούν και τυπικά παίκτες της Νίκης, κάτι που αναμένεται να γίνει την Τρίτη. Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν δοκιμές υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού και αρκετοί από τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο «διπλό» που θα γίνει προκειμένου να βγουν συμπεράσματα για την αγωνιστική τους αξία, έχουν αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες, αλλά συμφώνησαν με τον Στράτο Γιδόπουλο να έρθουν να δοκιμαστούν.
Στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το νέο αφεντικό της κυανόλευκης ΠΑΕ, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ένας Γερμανός που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, με τον οποίο έχει ήδη γίνει επαφή και την Πέμπτη θα δώσει το παρών στη Νέα Ιωνία. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον αμυντικό Αντώνη Σωτρίνη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.
Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και ο Στράτος Γιδόπουλος φέρεται να εμπιστεύεται περισσότερο νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παρά τους έμπειρους που έχουν «γυρίσει» αρκετές ομάδες και έχουν «φάει με το κουτάλι» τις εθνικές κατηγορίες. Αυτή ήταν και η διαφωνία του με το Νίκο Κουρμπανά, που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Κορίνθιου τεχνικού από τον πάγκο. «Μην περιμένετε από μένα να κάνω αυτά που κάνουν οι άλλοι. Ερχομαι να κάνω κάτι διαφορετικό», είναι η απάντηση του έμπειρου παράγοντα στους επικριτές του για τις μέχρι σήμερα κινήσεις του.
Να θυμίσουμε ότι τη Νίκη απασχολούν και οι Γκαρασίνο, Γκάγκας, Χώνος, Κανελλόπουλος, Πρέκας, Αντινέλο, ενώ έχουν ακουστεί τα ονόματα και μερικών νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ανακοίνωση των Blue Angels
Τη Δευτέρα στις 21 Ιουλίου καλούνται όλα τα μέλη και τα μη μέλη των Γαλάζιων Αγγέλων και ακόμα όσοι αισθάνονται γαλάζιοι άγγελοι να παραβρεθούν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία στην οδό Κρήτης με Δημοκρατίας στη Νέα Ιωνία, στις 19:00 το απόγευμα. Υπάρχουν πολλά σημαντικά θέματα προς συζήτηση. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου