ΤΟΠΙΚΑ

Εναλλακτική παιδαγωγική μέθοδος ψυχοθεραπείας

εναλλακτική-παιδαγωγική-μέθοδος-ψυχ-490271

Όλο και περισσότερος κόσμος στο Βόλο απευθύνεται πλέον σε ειδικούς ψυχολόγους, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που τον απασχολούν και να βρει λύσεις σε αυτά. Τα παραπάνω τονίστηκαν χθες βράδυ στον Πολυχώρο Φουντούλη, που παρουσιάστηκε μια εναλλακτική παιδαγωγική μέθοδος ψυχοθεραπείας, που απευθύνονταν τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και σε γονείς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Πορεία Υγείας, στο πλαίσιο διοργάνωσης 3ήμερης βιωματικής ομάδας προσωπικής ανάπτυξης. Το θέμα της χθεσινής ομιλίας ήταν «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην παιδαγωγική και στη ψυχοθεραπεία: Ο άνθρωπος ως δημιουργός του εαυτού του. Μέρος 2ο» και αναπτύχθηκε από τον αναπληρωτή καθηγητή Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοπαιδαγωγός κ. Κώστα Μπακιρτζή.

Μέσα από τη χθεσινή του ομιλία, ο κ. Μπακιρτζής παρουσίασε τρόπους για το πώς θα διευκολύνουμε τους συνανθρώπους μας να πάρουν μια σωστή απόφαση, χωρίς να τους επιβάλλουμε τη γνώμη μας, προκειμένου να τους κατευθύνουμε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Α.μ.Κ.Ε. Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων Πορεία Υγείας διοργανώνει, για πρώτη φορά στο Βόλο, βιωματική ομάδα προσωπικής ανάπτυξης με τη μέθοδο της N.D.I., το τριήμερο 7-8-9 Φεβρουαρίου 2014. Την ομάδα θα συντονίζει ο κος Κ. Μπακιρτζής και θα εμψυχώνει ο κος Ιωάννης Ντόβρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου