ΣΤΙΒΟΣ

Στα Τρίκαλα ο στίβος της Νίκης

στα-τρίκαλα-ο-στίβος-της-νίκης-889680

Στο κύπελλο ανωμάλου δρόμου, που πραγματοποιήθηκε στην Πηγή Τρικάλων και το οποίο αποτέλεσε τον τελευταίο αγώνα για το 2022, συμμετείχε ο σύλλογος της Νίκης Βόλου με έξι αθλητές. Πιο συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία Κ20-Γυναικών (4χλμ) συμμετείχε η αθλήτρια Καπούλα Αμαλία που τερμάτισε στην 8η θέση με χρόνο 16’03’’.

Στην κατηγορία Κ23-Γυναικών (6χλμ) συμμετείχε η αθλήτρια Τσιτσάκη Αποστολία που τερμάτισε στην 11η θέση με χρόνο 26’09’’.

Στην κατηγορία Κ18-Γυναικών (3χλμ) συμμετείχαν οι αθλήτριες Δεδούση Μαριλίτα που τερμάτισε στην 24η θέση με χρόνο 12’25’’ και Παπασακελαρίου Σταυρούλα που τερμάτισε τραυματισμένη στην 25η θέση με χρόνο 12’37’’.

Στην κατηγορία Κ18-Ανδρών (4χλμ) συμμετείχε ο αθλητής Γιαννούχος Γιώργος που τερμάτισε στην 44η θέση με χρόνο 14’33’’.

Στην κατηγορία Κ16-Γυναικών (2χλμ) συμμετείχε η αθλήτρια Κακαζιάννη Βασιλική η οποία δεν τερμάτισε τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

«Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές μας Παύλος Παρασκευόπουλος και Βάσω Κολλυμένου καθώς και αρκετοί γονείς αθλητών/τριων που έδωσαν το παρών στους αγώνες και εμψύχωναν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές. Ο υπεύθυνος τμήματος κ. Τάκης Γιώργος συγχαίρει όλους τους αθλητές/τριες για την προσπάθεια τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους», τονίζεται σε ανακοίνωση του τμήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου