ΣΤΙΒΟΣ

Με επιτυχία το πρώτο προπονητικό καμπ στίβου ακαδημιών της Νίκης

με-επιτυχία-το-πρώτο-προπονητικό-καμπ-854631

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό διοργανώθηκε το πρώτο προπονητικό καμπ – ημερίδα τριάθλου στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» το περασμένο Σάββατο 26/11/2022, για τις ακαδημίες του τμήματος, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Συνολικά πάνω από 200 αθλητές/τριες έδωσαν δυνατό παρών και συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα (ταχύτητα-άλμα-ρίψη) ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία τους. Μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους στα παραπάνω αγωνίσματα, έλαβαν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Γονείς και φίλοι του τμήματος καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των  αθλητών/τριών και απόλαυσαν τους αγώνες.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης: «Τα παιδιά συμμετείχαν με σπουδαίες για την εποχή επιδόσεις, κάτι το οποίο που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσουν άλλες δύο ημερίδες καθώς και αγώνες εντός του 2023, εκτός έδρας. Στόχος για τη φετινή αγωνιστική χρονιά είναι οι αθλητές μας να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

Πάγια θέση μας είναι να φροντίζουμε για το μέλλον του τμήματος με αρωγούς τους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε».

Το τμήμα ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν σ’ αυτή τη μικρή αθλητική γιορτή του τμήματος και εμψύχωσαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημά τους, τους μικρούς μας αθλητές, καθώς επίσης και όσους συνέδραμαν (προπονητές/τριες, αθλητές/τριες  αγωνιστικής ομάδας, γονείς) στην επιτυχή υλοποίηση των αγώνων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου