ΣΤΙΒΟΣ

Διέπρεψε και πάλι ο ΣΔΥΒ στους κυριακάτικους αγώνες Βίκος Street Relays

διέπρεψε-και-πάλι-ο-σδυβ-στους-κυριακά-250809

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο μεγάλος αγώνας Βίκος Street Relays, που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς υπήρξε πλήθος συμμετοχών, και πάνω από όλα, ενισχύθηκε το σωματείο ατόμων με κινητικά προβλήματα «Ιππόκαμπος», ενώ δόθηκε σε όλους το τόσο αναγκαίο κοινωνικό μήνυμα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου όπως πάντα ήταν παρών και κατέβασε περισσότερες από 15 ομάδες σκυταλοδρομίας τόσο στους αγώνες 2Χ4.000 μέτρα και 4Χ2.000 μέτρα, όσο και στους αγώνες παιδιών 4Χ50 και 4Χ100 μέτρα που ακολούθησαν, ενώ τα μέλη και ο σύλλογος βοήθησαν και στη διεξαγωγή του αγώνα.

Σημαντική στιγμή για την ομάδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου αποτέλεσε η συμμετοχή με την ομάδα της Κύπριας παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ελένης Πρατσή, η οποία κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου, που έγινε στο Ντουμπάι στις 30 Οκτωβρίου 2009 στην κατηγορία Youth B, έχοντας στο ενεργητικό της και πλήθος άλλων διακρίσεων στην κολύμβηση, το τρέξιμο και το δίαθλο.

Στον αγώνα της Κυριακής κατέλαβε μάλιστα την πρώτη θέση στη γενική (όπως βέβαια και στη μικτή) κατάταξη των 2Χ4000 μέτρων, έχοντας συναθλητή τον επίσης μέλος του συλλόγου Κώστα Παλάντζα.

Επίσης ο αθλητής του συλλόγου και του ΝΟΒ Αργοναύτες Μιχάλης Κυριαζής, έχοντας συναθλητές τους Γιώργο Στάμο, Αναστασία Βόντζου, Διονύση Λαδόπουλο, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη του μικτού αγώνα 2Χ4.000 μέτρα.

Πλέον όλοι στο ΣΔΥΒ περιμένουν τη διεξαγωγή του αγώνα του 2016, που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου