ΣΤΙΒΟΣ

Με 81… ο ΣΔΥΒ στο Μαραθώνιο

με-81-ο-σδυβ-στο-μαραθώνιο-285625

Για μια ακόμη χρονιά Βολιώτες στην κλασική διαδρομή

Ενας μήνας απομένει για τη διεξαγωγή του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου όπως πάντα στην Κλασική Διαδρομή από το Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, εκεί όπου γεννήθηκε η ιστορία του αγωνίσματος. Οι ετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις, καθώς 43.000 δρομείς, νέο ρεκόρ, από όλες τις ηπείρους, όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης έχουν εγγραφεί και θα κατακλύσουν τα 42,195 χιλιόμετρα της διαδρομής, όπως και τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα και των άλλων δυο αγώνων που θα διεξαχθούν παράλληλα. Εκτός αυτών, χιλιάδες παιδιά θα τρέξουν στους ξεχωριστούς αγώνες που θα γίνονται στους Δήμους από όπου περνά ο Μαραθώνιος, και διεξάγονται πριν την έλευση των πρώτων μαραθωνοδρόμων.

Πρόκειται για το κορυφαίο μαζικό αθλητικό γεγονός οποιουδήποτε αθλήματος γίνεται κάθε χρονιά στην Ελλάδα, που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες αθλητές, εκδρομείς και επισκέπτες στη χώρα μας από όλο τον κόσμο, τόσο στον αγώνα, όσο και στην Εκθεση που προηγείται το προηγούμενο τριήμερο από αυτόν. Εδώ και δύο χρόνια μάλιστα, εξασφαλίστηκε να γίνεται την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν τους αγώνες, σε ειδική εκδήλωση η βράβευση των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων του κόσμου της χρονιάς, από την IAAF. Στο φετινό αγώνα δεν θα γίνει ρεκόρ μόνο στις συμμετοχές, αλλά και στο κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να αποφέρει περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου από ιδρύσεώς του, πάντα δίνει το παρών στον αγώνα, και αυτό θα γίνει και φέτος, με τους εξής 81 αθλητές και φίλους που έχουν εγγραφεί έχοντας εξαντλήσει από τον Ιούνιο τις διαθέσιμες θέσεις εγγραφών, και οι οποίοι είναι οι παρακάτω:
Παπαχρήστου – Παγουρτζή Ευαγγελία, Μορφογιάννη Σταυρούλα, Μανταλιανου Ασπα, Σκορδα Κωνσταντία, Μπρατάνη Κωνσταντίνα, Τασιώνη Βάσω, Τζήμου Αλεξία, Μουλά Νίκη, Χαραλάμπου Ηλιάνα, Ζογανά Ερατώ, Χατζηγιαννίδου Χριστίνα, Γαλλίδα Κατερίνα, Κεραμάρη Παναγιώτα, Ζαχαρού Ηλιάνα, Μπάρδα Ελένη, Μανούσου Εμμανουέλα, Κισσονέργη Χριστίνα, Γουλομήτρος Θάνος, Κουκλουμπάκος Ισίδωρος, Σιδηρόπουλος Νίκος, Κράβαρης Σάκης, Τρύφωνος Σπύρος, Παπαχρήστος Δημήτρης, Παλάντζας Κώστας, Ζήκος Γιάννης, Στόρτος Θεόδωρος, Σάμιος Παντελής, Άκερμαν Μιχάλης, Κοτρώνης Κώστας, Ιωαννίδης Νίκος, Τσουρέλης Ζήσης, Χατζηκυριάκου Κώστας, Νικολάου Νίκος, Τζώρτζης Μάνος, Τσαμασιώτης Σεραφείμ, Καλαντζής Γιώργος, Παπαδήμας Τάσος, Πατρώνης Ορέστης, Οικονόμου Θανάσης, Βανικιώτης Νίκος, Μπάρδας Μπάμπης, Γκαβαρδίνας Γιώργος, Γκαβαρδίνας Γιάννης, Στατήρης Κώστας, Χαραλαμπίδης Αλέξανδρος, Σημαντήρας Γιάννης, Αθηναίος Χρήστος, Γκόγκος Δημήτρης, Μιχαλόπουλος Μάριος, Ζαμπέτογλου Γιώργος, Μπουλούτσος Σωτήρης, Ξανθόπουλος Πέτρος, Χαρακόπουλος Δημήτρης, Λάιος Δημήτρης, Έξαρχος Σωτήρης, Κούργιας Βαγγέλης, Παπαχρήστος Λεωνίδας, Ψαρρας Χρήστος, Αλμπανούδης Γιώργος, Γιώτας Χαράλαμπος, Ιωάννου Νίκος, Χατζηκυριάκος Αποστόλης, Ζαφειρίου Ανάργυρος, Παπαγγελής Σπύρος, Λαγός Δημήτρης, Τσιώλης Φώτης, Νέος Απόστολος, Μιχαλόπουλος Οδυσσέας, Βαγγέλας Γιάννης, Μπαντίδος Θεοδόσης, Μητσικώστας Θανάσης, Τσουμπέκος Θανάσης, Ακρίβος Χάρης, Ακρίβος Γιάννος, Βασιλειάδης Σταύρος, Καραλής Βασίλης, Χαλκιάς Κώστας, Χαλκιάς Βασίλης, Κυριαζής Μιχάλης, Κοντογιάννης Δημήτρης, Κυριαζής Κώστας.

Ο Σύλλογος ναυλώνει όπως κάθε χρονιά λεωφορείο για το Σαββατοκύριακο του αγώνα, και οι θέσεις έχουν εξαντληθεί. Καλούνται όσοι επιθυμούν διαμονή στο ξενοδοχείο που επιμελούνται τα μέλη του συλλόγου μας και δεν έχουν κάνει ήδη κράτηση, να μας το δηλώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας επειδή οι θέσεις στο ξενοδοχείο είναι περιορισμένες.

Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα μετέχει τόσο οργανωτικά, όσο και με τη συμμετοχή πολλών αθλητών του, στο φιλανθρωπικό αγώνα για τη Φλόγα που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή στη παραλία του Βόλου. Το σύνολο των εισπράξεων θα δοθεί εξ ολοκλήρου στη Φλόγα. Καλείται το φίλαθλο κοινό να δώσει το παρών και να ενισχύσει την εκδήλωση, που γίνεται για ιερό σκοπό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου