ΠΑΕ Βόλος: “Χρεοκοπημένη η τακτική επηρεασμού των διαιτητών“

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-28, 14:13:35
ΠΑΕ Βόλος: “Χρεοκοπημένη η τακτική επηρεασμού των διαιτητών“

Χρεοκοπημένη χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος την προσπάθεια από την πλευρά της ΑΕΚ επηρεασμού των διαιτητών του κυριακάτικου αγώνα στο ΟΑΚΑ μεταξύ των δύο ομάδων. Αναλυτικά: "

"Με αφορμή δημοσιεύματα με διαμαρτυρίες και «καταγγελίες» σε φίλα προσκείμενα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος, μεθαύριο Κυριακή, στο ΟΑΚΑ, εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για τη διατήρηση μιας χρεοκοπημένης και ξεπερασμένης τακτικής επηρεασμού των διαιτητών, που χρόνια τώρα ακολουθούν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες, με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες στο ποδόσφαιρο μας.

Επιτέλους μια ΑΕΚ, όπως και οι άλλοι που αυτάρεσκα θεωρούν ότι συγκαταλέγονται στο λεγόμενο big 3 ή 4 ή 5, θεωρούν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν ομάδες της δικής μας δυναμικότητας χωρίς διαιτητή της αρεσκείας τους, ας αναθεωρήσουν την ποδοσφαιρική λογική και πολιτική των ομάδων τους  γιατί προφανώς βαδίζουν λάθος.

Τόσα χρόνια μετά, ας συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αφήσουν τους αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μήπως και κάποια στιγμή επανέλθει η αξιοπιστία στο χώρο και επιστρέψουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=