ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπαθής: «Δημιουργικό άγχος»

σπαθής-δημιουργικό-άγχος-285766

Ο Χρήστος Σπαθής, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, για την απόφαση της διοίκησης του Θησέα να αναλάβει αυτός και ο Γιώργος Αλεξίου να καθοδηγήσουν την ομάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου την προσεχή Κυριακή, αναφέρει ότι θα προσπαθήσει αυτές τις μέρες να βελτιώσει μαζί με τον συμπαίκτη του κάποια κομμάτια που αφορούν στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ χαρακτηρίζει ως δημιουργικό το άγχος που νιώθει. Ακόμη, κάνει λόγο για αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των συμπαικτών του. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μία εξέλιξη η οποία προέκυψε μέσα στην εβδομάδα. Κληθήκαμε από τη διοίκηση του Θησέα να αναλάβουμε την ομάδα, για να την προπονήσουμε και να την καθοδηγήσουμε ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με το Ύπατο.

Στο χρονικό διάστημα που απομένει, θα δουλέψουμε με τα παιδιά, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ο αντίπαλός μας είναι μέσα στα φαβορί για την άνοδο. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάποια δικά μας κομμάτια όσον αφορά στην ανάπτυξή μας, την κυκλοφορία μας και τα τελειώματα των φάσεων, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απ’ αυτό το παιχνίδι. Στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα με την ψυχολογία όλης της ομάδας να είναι καλή και πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για το αν αγχώνει τον ίδιο και τον Γιώργο Αλεξίου η εξέλιξη: «Το έχουμε ξανακάνει και στον Ρήγα Φεραίο. Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Σίγουρα μας δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος το γεγονός ότι η ομάδα είναι σε μία αρκετά καλή βαθμολογική θέση και ότι παίζει απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα εκτός έδρας.

Το άγχος αυτό όμως είναι δημιουργικό και μπορεί στο τέλος να έχει ένα θετικό πρόσημο, αν αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της ομάδας και των ποδοσφαιριστών και παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα περισσότερο ανταγωνιστική, να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας προτερήματα και να περιορίσουμε αυτά του αντιπάλου μας».

Όσο για το πώς πήραν οι συμπαίκτες τους την απόφαση της διοίκησης να καθοδηγήσουν την ομάδα ενόψει Κυριακής δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, ο Χρήστος Σπαθής επεσήμανε: «Η συμπεριφορά των παικτών απέναντί μας είναι εξαιρετική μέχρι τώρα. Πάνω απ’ όλα είμαστε συμπαίκτες και ένας λόγος παραπάνω να έχουμε αμοιβαίο σεβασμό. Όλοι δείχνουν μεγάλη διάθεση και πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε αυτές τις μέρες πάρα πολύ καλά. Δείχνουν ευδιάθετοι και με περισσότερη όρεξη και ελπίζω αυτό να βγει σε κάτι θετικό για την Κυριακή».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου