ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρσένος: «Οι αντίπαλοι χάρηκαν με το 2-2, εμείς στενοχωρηθήκαμε»

αρσένος-οι-αντίπαλοι-χάρηκαν-με-το-2-2-ε-341864

Αρκετά ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στο εκτός έδρας ματς με τον ισχυρό Αετό Μακρυχωρίου στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το οποίο ήρθε ισόπαλο με 2-2, είναι ο προπονητής της Δήμητρας Στέλιος Αρσένος, ο οποίος επισημαίνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι οι «πράσινοι» ήταν «ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης», ενώ τονίζει χαρακτηριστικά ότι οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που χάρηκαν με την ισοπαλία κι όχι αυτός και οι παίκτες του, που στενοχωρήθηκαν.

Αναλυτικά η δήλωση του 42χρονου τεχνικού: «Από το πρώτο λεπτό επιβάλαμε τον ρυθμό μας και πιέσαμε τον αντίπαλο βάσει και της δουλειάς που είχαμε κάνει την προηγούμενη βδομάδα. Πραγματικά η ομάδα έδειξε στοιχεία, που είχε δείξει και στα φιλικά με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Δημιουργούσαμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα και δυστυχώς στο 30’ ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι που δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έδωσε. Αμφισβητούμε αυτήν την απόφαση και ο ίδιος ο Στεφανής, στον οποίον χρεώθηκε το πέναλτι, αρνήθηκε ότι έκανε κάποια παράβαση. Από κει και πέρα κι αφού μείναμε πίσω με 1-0, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και μέχρι την ανάπαυλα, κατορθώσαμε να ανατρέψουμε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα τραγικό λάθος, χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος, και ισοφαριστήκαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις στον αντίπαλο, ο οποίος είχε πολλές φορές παθητικό ρόλο, αλλά στο 70’ χάσαμε τον Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο η πρώτη κάρτα ήταν λανθασμένη. Επίσης, ο διαιτητής με κάποια σφυρίγματά του έκοβε τον ρυθμό της ομάδας μας, τη στιγμή που πιέζαμε.

Παρόλο που ήμασταν με δέκα παίκτες, δείξαμε ότι είχαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα, ανεβήκαμε πάλι ψηλά, άσχετα αν παίζαμε με παίκτη λιγότερο, πιέσαμε τον Αετό και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει στο τέλος και το παιχνίδι στο πλασέ του Κρανά από τη μικρή περιοχή.

Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είτε παίξαμε με έντεκα είτε με δέκα, η απόδοσή μας ήταν η ίδια και παρουσιαστήκαμε κυρίαρχοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα μου κι εγώ στενοχωρηθήκαμε με το αποτέλεσμα και οι αντίπαλοί μας χάρηκαν, παρότι αγωνιστήκαμε γύρω στα 25 λεπτά με δέκα παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και θέλω ανάλογη συνέχεια, γιατί μας περιμένει ένας «Γολγοθάς». Αν δείχνουμε αυτό πρόσωπο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Το παιχνίδι μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, γιατί η ισοπαλία από τη μία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της ομάδας και ειδικά πώς ανταποκρίθηκε, όταν έμεινε με δέκα παίκτες και πώς πίεσε και πάλι τότε τον αντίπαλο, ήταν πολύ καλή».

Όσο για το ενδεχόμενο νέας μεταγραφικής ενίσχυσης μέχρι τις 31 Οκτώβρη, ο Στέλιος Αρσένος τόνισε: «Η Δήμητρα θέλει ακόμη δύο-τρεις ποδοσφαιριστές, γιατί πρέπει να έχει βάθος. Κοιτάμε κάποιες περιπτώσεις, ειδικά για τη θέση του εξτρέμ».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου