ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ρεκόρ ο Στέλιος Αρσένος στη Δήμητρα

με-ρεκόρ-ο-στέλιος-αρσένος-στη-δήμητρα-504575

Ο Στέλιος Αρσένος είναι πλέον και με επίσημη ανακοίνωση ο εκλεκτός της Δήμητρας Ευξεινούπολης για τον πάγκο της ομάδας. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της Α.Ε. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022! Ο 42χρονος τεχνικός φέτος στέφθηκε πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επαληθεύοντας όσους έκαναν λόγο για τις φιλοδοξίες και τις ικανότητές του

Αναλαμβάνει τα ηνία της Δήμητρας και του ευχόμαστε δύναμη και πολλές επιτυχίες στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Καλώς ήλθες Coach!»

Η Δήμητρα είναι η τετάρτη ομάδα στην προπονητική πορεία του Στέλιου Αρσένου, μετά τον Πύρασο, τον ΓΣ Αλμυρού και τον Διαγόρα, όπου το έργο του επιβραβεύτηκε και με έναν τίτλο που λίγοι Βολιώτες κατέχουν.

Φέτος ο Στ. Αρσένος έκανε και το δικό του ρεκόρ, αφού είναι μεταξύ των πολύ λίγων Βολιωτών προπονητών που έχουν κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος σε Εθνική κατηγορία πάνω από τα τοπικά μας.

Ο Αντώνης Παππάς πριν 40 χρόνια, οι Χρ. Ζαντέρογλου, Γ. Παναγιωτόπουλος πριν 28 χρόνια και τελευταίος ο Νίκος Χατζηκυριακίδης, που δίπλα του “θήτευσε” ο Αρσένος, είναι οι προηγούμενοι. Βέβαια υπήρξαν και Βολιώτες που σε εθνική κατηγορία κέρδισαν άνοδο αλλά όχι και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τα πρωταθλήματα για τον Ολυμπιακό είχαν κερδίσει στη Β’ Εθνική το 1966-67 ο Κώστας Βελιάδης και το 1970-71 ο Αντώνης Γεωργιάδης, ενώ το 1998-99 που ήταν πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική προπονητής ήταν ο Γιώργος Βαζάκας.

Το 2009-2010 στη Β’ Εθνική πρωταθλητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης, ενώ στο τελευταίο πρωτάθλημα το 2018-2019 στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική στον πάγκο ήταν ο Περικλής Αμανατίδης.

Στη Νίκη Βόλου, που ήταν πρωταθλήτρια την περίοδο 1992-93 στην Δ’ Εθνική, στον πάγκο ήταν βολιώτικο δίδυμο Χρήστος Ζαντέρογλου-Γιώργος Παναγιωτόπουλος και το 1995-96 στον Γ’ Εθνική η πρωτιά ήρθε με προπονητή τον Οράσιο Μοράλες. Την περίοδο 2001-02 στην Δ’ Εθνική η ομάδα τερμάτισε 1η έχοντας στον πάγκο της τον Νίκο Χατζηκυριακίδη.

Την περίοδο 1980-81 ο Τοξότης Βόλου ήταν πρωταθλητής στο Εθνικό Ερασιτεχνικό (κέρδισε άνοδο στην Β’ Εθνική) και είχε στον πάγκο του τον Αντώνη Παππά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου