ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Διπλό και γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

στοίχημα-διπλό-και-γκολ-στο-τσάμπιονς-555305

Δεύτερο σκέλος στην ευρωπαϊκή εβδομάδα, με τα επόμενα δύο ματς των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα και Αγιαξ – Γιουβέντους τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια από το κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (10/04).

Εκκίνηση από την Αγγλία, εκεί όπου στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα των Ερνέστο Βαλβέρδε και Λιονέλ Μέσι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» στους «16» του θεσμού έκαναν απίστευτη ανατροπή στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Σερμέν, το 0-2 της Αγγλίας, έγινε 3-1 υπέρ τους στη Γαλλία και «έγραψαν» μία τρομερή εμφάνιση υπό τις οδηγίες του Νορβηγού τεχνικού. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δείχνει ορισμένες φορές να πηγαίνει στον… αυτόματο, όποτε θέλει ανοίγει ρυθμό και «σκοτώνει» τον αντίπαλο, όποτε θέλει κατεβάζει ταχύτητα και ελέγχει το παιχνίδι χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα.

Βέβαια, στο «Ολντ Τράφορντ» τα πράγματα είναι… ζόρικα, γνωρίζει ότι αν πιάσει ρυθμό η Γιουνάιτεντ πρέπει να καταβάλει εαυτόν για να πάρει τα ηνία του ματς. Την περιμένω ιδιαίτερα προσεκτική και μπορεί να πάρει το διπλό, έχοντας ποιοτικότερο ρόστερ, περισσότερη εμπειρία και σαφώς όχι το άγχος που θα καταβάλλει τους παίκτες του Σόλσκιερ για ακόμη μία υπέρβαση. Πάμε στο διπλό του 2.02.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αγιαξ – Γιουβέντους

Συνεχίζοντας στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης πάμε στο Αγιαξ – Γιουβέντους. Υπέρβαση και σπουδαία εμφάνιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τον Αγιαξ στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικράτησε 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και προκρίθηκε στους «8», παρότι ηττήθηκε στην Ολλανδία 2-1 στο πρώτο ματς. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Γιουβέντους, η οποία έφυγε ηττημένη από τη Μαδρίτη 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο και έχοντας έναν Κριστιάνο Ρονάλντο man of the match στο Τορίνο έκανε νίκη ανατροπή με 3-0 (χατ-τρικ ο Πορτογάλος).

Γρήγορο ρυθμό, με φάσεις και χωρίς φόβο περιμένουμε τις δύο ομάδες. Αλλωστε, είναι στη φύση του Αγιαξ το γρήγορο παιχνίδι ενώ η Γιουβέντους θα επιδιώξει να σημειώσει το εκτός έδρας γκολ, πάντα σημαντικό σε νοκ-άουτ ματς. Επιλογή θα αποτελέσει το ειδικό στοίχημα goal/goal και over στην τιμή του 2.25.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου