ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Υψηλές αποδόσεις και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ

στοίχημα-υψηλές-αποδόσεις-και-ειδικά-556783

Στο στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (09/04) οι δύο πρώτοι αγώνες των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ τραβάνε τα περισσότερα βλέμματα, αμφότερες διεξάγονται επί αγγλικού εδάφους. Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, η αγγλική μονομαχία με άρωμα… Ευρώπης, αλλά και το Λίβερπουλ – Πόρτο στο «Ανφιλντ».

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της Τότεναμ στο νέο της γήπεδο για το πρωτάθλημα, με νικηφόρο ντεμπούτο 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, έρχεται η ευκαιρία να κάνει πρεμιέρα με νίκη και στο Τσάμπιονς Λιγκ στο «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τους «8» του θεσμού. Σημαντικό στατιστικό στοιχείο το γεγονός ότι η Τότεναμ όσες φορές αντιμετώπισε εντός έδρας άλλη αγγλική ομάδα για ευρωπαϊκό θεσμού παράμεινε αήττητη (2 νίκες, μία ισοπαλία). Αρνητική παράδοση για τη Μάντσεστερ Σίτι η οποία έχασε και τις δύο φορές που αντιμετώπισε άλλον αγγλικό σύλλογο.

Ματς ζωής ή θανάτου για την Τότεναμ, η οποία γνωρίζει πως η ρεβάνς στο «Ετιχαντ» θα είναι δύσκολη και θέλει να πάρει ικανοποιητικό σκορ για την άλλη εβδομάδα. Αγωνιστική, η αύρα του νέου γηπέδου θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Ποκετίνο. Υψηλός ο άσος στο ζευγάρι, περιμέναμε το διπλό άνω του διπλασιασμού. Στο 4.45 ο άσος τον επιλέγουμε.

Προγνωστικά στοιχήματος: Λίβερπουλ – Πόρτο

Συνεχίζοντας στα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ στεκόμαστε στο «Ανφιλντ». Ισως την πιο αδύναμη ομάδα των «8» βρίσκει στον ευρωπαϊκό δρόμο της η Λίβερπουλ, την Πόρτο του Κονσεϊσάο. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην περσινή διοργάνωση, αλλά στη φάση των «16», όπου η Λίβερπουλ επικράτησε 5-0 στην Πορτογαλία και στη ρεβάνς του «Ανφιλντ» έμεινε στο 0-0. Από πολύ καλές εμφανίσεις προέρχονται οι «κόκκινοι», από σερί νικών και φιλοξενούν μία Πόρτο με αμυντικές ελλείψεις.

Το γεγονός ότι ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι με την Τσέλσι στο πρωτάθλημα για τη Λίβερπουλ και λίγες μέρες αργότερα η ρεβάνς της Πορτογαλίας (όλα αυτά σε διάστημα 8 ημερών) θα την κάνει πιο προσεκτική. Θα ψάξει το γρήγορο γκολ στο α’ μέρος, ίσως βρει και στην επανάληψη για να «κλειδώσει» το ματς. Στο ζύγι, άσο ημίχρονο, άσο με over ή να σκοράρει η Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα υπερισχύει λόγω απόδοσης το τρίτο. Στην τιμή του 1.90 το συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου