ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από θέση ισχύος …οι μεταγραφές για την ΠΑΕ Βόλος

από-θέση-ισχύος-οι-μεταγραφές-για-τη-662586

Από την κορυφή της Football League και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ΠΑΕ Βόλος ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι του 2019 καθώς μεθαύριο Κυριακή θα υποδεχτεί για την 12η αγωνιστική στη Νεάπολη την Παναχαϊκή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο ματς και κατόπιν από θέση ισχύος αφού έχουν διατηρήσει και αυξήσει τις διάφορες από τους διώκτες θα γίνουν και οι μεταγραφικές κινήσεις.

Στην ΠΑΕ Βόλος παρ΄ ότι υπάρχει πληρότητα στο ρόστερ κάτι που φαίνεται στο γήπεδο έχουν κινηθεί για να υπάρξει μια ενίσχυση που θα δώσει φρεσκάδα και λύσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χωρίς βιασύνη και με προσοχή θα γίνουν 2 με τρεις προσθήκες για να γίνει το καλό …καλύτερο.

Πάντως τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή, με την ομάδα του Χουάν Φεράντο να θέλει να δώσει συνέχεια επιτυχιών έστω και 22 μέρες μετά το προηγούμενο επίσημο ματς που ήταν με την Κέρκυρα (2-1) στον Βόλο αφού στην προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε το ματς της 11ης αγωνιστικής στο Αιγίνιο.

5 ευρώ το εισιτήριο

Ετσι την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η ΠΑΕ Βόλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης στις 3:00μ.μ. την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια: «Επειτα από περίπου 20 ημέρες, ο Βόλος επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βόλου υποδέχεται την Κυριακή (3.00 μ.μ., γήπεδο Νεάπολης) την Παναχαϊκή, σε έναν κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς αγώνα, που η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Βόλου θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ώστε να φτάσει σε μία ακόμα νίκη και πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Τον αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας.

Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Υδρας)».

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ παρ΄ ότι δεν αγωνίστηκε στην προηγούμενη αγωνιστική παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 28 βαθμούς με τους διώκτες του να έχουν παίξει έχοντας τη διαφορά στο +5 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και είναι και στο +8 από την τρίτη Κέρκυρα που προσπέρασε τον Πλατανιά, που ακολουθεί με 19 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης έμεινε στους 17 και η κυριακάτικη αντίπαλος Παναχαϊκή ανέβηκε στους 15 βαθμούς προερχόμενη από νίκη επί των Τρικάλων αλλά και νίκη την περασμένη Τρίτη στο Κύπελλο επί του ΠΑΟΚ.

Πάντως στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ δεν έχει απουσίες καθώς ο προπονητής Χουάν Φεράντο υπολογίζει και στους Ουνγιαλίδη και Καμπαγέρο οι οποίοι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Αιγινιακό το οποίο αναβλήθηκε. Οι δυο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο ματς αυτό όποτε οριστεί, ενώ για την επομένη αγωνιστική στη Λάρισα έχει δηλωθεί να εκτίσει ο Στέργιος Δημόπουλος.

Ο Αγγελάκης στη Νεάπολη

Την Κυριακή στη Νεάπολη για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής, του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Football League με την Παναχαϊκή διαιτητής θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας.

Για τον Αγγελάκη το ματς στη Νεάπολη την Κυριακή είναι το 3ο φέτος στη Β’ Εθνική ενώ έχει σφυρίξει και 4 ματς Γ΄ Εθνικής (ήταν στην πρεμιέρα στο ΓΣΑ-ΑΣΑ). Είναι η πρώτη φορά που σφυρίζει ματς της ΠΑΕ Βόλος ενώ έχει συνολικά 32 διαιτησίες Β΄ και 31 της Γ΄ Εθνικής και τον Απρίλιο του 2017 σφύριξε και το Ξάνθη-Βέροια 3-0 για τη Σουπερλίγκα.

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας το ματς του πρωτοπόρου με την Παναχαϊκή, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Αϊνάλη και Τοροσιάδη.

Στο Καυτανζόγλειο για τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Εργοτέλη θα βρεθεί ο Θανάσης Δραγούσης από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, στο Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) και στο Σαββατιάτικο Ηρόδοτος – Κέρκυρα ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής).

Νωρίτερα το Πλατανιάς – Αιγινιακός

Σε μια αλλαγή στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής προχώρησε την Πέμπτη η διοργανώτρια αρχή. Η διαφοροποίηση αφορά στην ώρα έναρξης του ματς ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Αιγινιακό.

Όπως έγινε γνωστό, για συγκοινωνιακούς λόγους, αντί για τις 15.00 της Κυριακής (13/1), ο αγώνας στα Περιβόλια θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα.

Τηλεοπτικά τα δυο επόμενα ματς

Τηλεοπτικά και σαββατιάτικα θα είναι τα δυο επόμενα ματς του Βόλος ΝΠΣ με Απόλλωνα στη Λάρισα και με Ηρακλή στη Νεάπολη. Η Ένωση της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος γνωστοποίησε το πλήρες πρόγραμμα της Β’ Εθνικής και όπως προκύπτει η 13η θα διεξαχθεί στο διήμερο 19-20 Ιανουαρίου, με τα Απόλλων Λάρισας – Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ και Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας να είναι τηλεοπτικά.

Όσον αφορά στην 14η προγραμματίστηκε για τις 26-27 του ίδιου μήνα και κάμερες (ΕΡΤ3) θα υπάρχουν στις αναμετρήσεις Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ- Ηρακλής και Αήττητος Σπάτων – Τρίκαλα.

*Εως το τέλος του α΄ γύρου η ΠΑΕ Βόλος έχει στην 15η αγωνιστική ένα ακόμη ματς στον Βόλο με τον Αήττητο Σπάτων, αλλά και το ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό που δεν έγινε για την 11η αγωνιστική και πιθανότατα θα οριστεί για τις 30 του Γενάρη.

Κυριακή οι Νέοι με Κέρκυρα

Δεν σταματά η δράση στο πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής αφού το Σαββατοκύριακο (12-13/1) θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική στους δύο ομίλους.

Η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βόλος που έχει ως τώρα μια νίκη επί του Αιγινιακού και μια ισοπαλία στην Δράμα θα υποδεχτεί την Κυριακή (12:00 ΕΑΚ Βόλου)την Κέρκυρα που έχει 3 νίκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου