ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με κόσμο στο Αιγίνιο η ΠΑΕ Βόλος

με-κόσμο-στο-αιγίνιο-η-παε-βόλος-675756

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Football League βρίσκει το τέλος του 2018 την ΠΑΕ Βόλος και έχει στόχο και τη νέα χρονιά να συνεχίσει εκεί με τον επόμενο αγώνα να είναι εκτός έδρας στις 6 του Γενάρη σε ένα ματς που θα έχει και την υποστήριξη του κόσμου, ενώ για αύριο υπάρχει φιλικό με τον Θησέα στην Αγριά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο επιστρέφει στην επίσημη αγωνιστική δράση στις 6 Ιανουαρίου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Αιγινιακό και στο Αιγίνιο οι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς η Λέσχη Φίλων Βόλου οργανώνει εκδρομή με το κόστος να είναι 10 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του εισιτηρίου.

Ομως επειδή η 11η αγωνιστική της Football League αργεί ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ αύριο Κυριακή 30 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Θησέα Αγριάς. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγριάς με ώρα έναρξης τις 3.00 μ.μ.

Οσον αφορά πάντως στο επόμενο επίσημο ματς και τον κόσμο αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η Λέσχη Φίλων Βόλου διοργανώνει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 εκδρομή στο Αιγίνιο για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αιγινιακό για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν δυναμικότερη παρουσία μας στο αγώνα με τον Αιγινιακό, ώστε να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία.

Για την εκδρομή στο Αιγίνιο το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου του αγώνα).

Η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στις 11.30 π.μ. από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15).

Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή στο Αιγίνιο στο 6985083551 Γεώργιος Παπατριανταφύλλου».

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ τέλειωσε τους αγώνες πρωταθλήματος το 2018 …αήττητος… έχοντας μια σταθερή πορεία… και πλέον μετά και την τελευταία νίκη, έφτασε τους 28 βαθμούς και βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας και στο +9 από τον τρίτο Πλατανιά, ενώ η Κέρκυρα ακολουθεί στο -11 με 17 βαθμούς.

Πάντως μπορεί ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ μετά την 5η συνεχόμενη νίκη να έχει αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από δεύτερους και τρίτους στην Football League και να φαντάζει πλέον ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο επιμένει στους χαμηλούς τόνους λέγοντας ότι υπάρχουν άλλα 20 παιχνίδια και η ομάδα πάει βήμα βήμα, ενώ οι πληροφορίες πλέον μιλούν και για περαιτέρω ενίσχυση…

Ετσι ενώ η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της Β’ Εθνικής και εκεί θέλει να παραμείνει και οι οποίες κινήσεις γίνουν θα γίνουν ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Στο τελευταίο νικηφόρο ματς με την Κέρκυρα συμπλήρωσαν κάρτες για τον Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ οι Δημόπουλος και Ουνγιαλίδης με τον πρώτο να δηλώνεται να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 13ης αγωνιστικής με Απολλωνα Λ., ενώ στο Αιγίνιο που έχει δηλωθεί να λείψει ο Καμπαγέρο που είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες στο ματς με τον Ηρόδοτο… θα απουσιάσει και ο Ουνγιαλίδης.

Αλλαξε ώρα ένα ματς

Σε μία αλλαγή όσον αφορά στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής προχώρησε χθες η αρμόδια Ένωση.

Όπως έγινε γνωστό, η αναμέτρηση της Σπάρτης με τον Ηρόδοτο θα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, για συγκοινωνιακούς λόγους το ματς θα ξεκινήσει στις 14.00 της Κυριακής 6 Ιανουαρίου αντί για τις 15.00 που είχε αρχικά οριστεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ Π.Α.Σ.Α., θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ με ώρα έναρξης την 14:00΄ για συγκοινωνιακούς λόγους , αντί την 15:00 που αρχικά είχε ορισθεί».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο (5/1)15.00

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

ΑΟΧ-Κισσαμικός – Ηρακλής

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Κυριακή (6/1) 15.00

Κέρκυρα – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)

Δόξα Δράμας – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων

Αιγινιακός – Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ

Σπάρτη – Ηρόδοτος 14.00

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου