ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχος και πάλι η άνοδος!

στόχος-και-πάλι-η-άνοδος-769914

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την πρώτη συνέντευξη ως ΠΑΕ Βόλος έδωσε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League και στόχος όπως τονίστηκε είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Στην χθεσινή συνέντευξη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Βόλος παρουσιάστηκε στον κόσμο καθώς στο «Ξενία» ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Σπυριδόπουλος, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λούτσος και τα μέλη Δημήτρης Χρυσικός, Αποστόλης Σκαφίδας, Νικόλαος Βαβανέλος, Σταύρος Γιαγιάς, Αντώνης Κουτσουδάκης, Κώστας Νταόπουλος ενώ απουσίαζε στο εξωτερικό ο Γιάννης Ντούμος που μαζί με τον πρόεδρο είναι οι μόνοι μη Βολιώτες του Συμβουλίου. Παρών ήταν και ο υπεύθυνος ακαδημιών Δημήτρης Κλόντζας καθώς μεταξύ άλλων έγινε ιδιαίτερη αναφορά και σε αυτό τον τομέα, ενώ για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ επανέφερε την πρόταση για συστράτευση των ποδοσφαιρικών δυνάμεων του Βόλου (κάτι που έχει απορριφτεί πριν από καιρό από τις ιστορικές ομάδες του Ολυμπιακού και της Νίκης).

«Η ΠΑΕ Βόλος κάνει τα όνειρα πραγματικότητα και αν και δεχθήκαμε πόλεμο τον αγνοήσαμε και πετύχαμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τις άλλες ομάδες του Βόλου αλλά πάντα θα λέμε πως η μια ομάδα θα είναι πιο ισχυρή για αυτό λέμε να συστρατευθούν μαζί μας για το καλύτερο βολιώτικο ποδόσφαιρο» είπε ο κ.Σπυριδόπουλος λέγοντας ότι έχει κάτι σωστό στην ομάδα που πληροί όλους τους όρους στο πρωτάθλημα της Football League και στόχος είναι η άνοδος στην Α΄Εθνική.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν, δηλώνουν αποφασισμένα να οδηγήσουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα επαναφέροντας στο προσκήνιο το ποδόσφαιρο του Βόλου και όπως τονίστηκε αφού συμπληρώθηκε το μετοχικό κεφάλαιο στόχος είναι να δημιουργήσει και σωστούς φιλάθλους, ενώ η ομάδα θα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με τη δημιουργία τμήματος πρόνοιας και όπως ανέφεραν τα μέλη… έρχονται πολλά και νέα πράγματα!

Όσον αφορά στο τμήμα πρόνοιας με την προαιρετική προσφορά 1 ευρώ από παιδιά και γονείς σε κάθε ματς θα συγκεντρώνεται ένα ποσό που θα συμπληρώνεται από την ΠΑΕ και θα δίνεται σε ανθρώπους της πόλης που έχουν ανάγκη…

Δημιουργεί ακαδημίες

Στη δημιουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στάθηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Βόλος με τον Δ. Κλόντζα που είναι υπεύθυνος να αναλύει το πλάνο και να περιμένει ανταπόκριση ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτό θα είναι ξεχωριστό από την ομάδα Κ-19 που θα ξεκινήσει προετοιμασία τον Σεπτέμβρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τις ακαδημίες: «Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα λειτουργήσει φέτος με τμήματα γεννηθέντες 2009, 2010, 2011, 2012.

Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα πραγματοποιούνται από καταξιωμένους διπλωματούχους προπονητές, υπό την επίβλεψη του Ισπανού τεχνικού της ομάδας Χουάν Φεράντο, ενώ θα υπάρχει δωρεάν επιστημονική υποστήριξη από παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο.

Επιπλέον όλα τα παιδιά των ακαδημιών θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Βόλος.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Βόλος θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ θα υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες για διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Εμπιστεύσου τους πρωταθλητές και κάνε το όνειρο του παιδιού σου πραγματικότητα!!

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο.

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος Αργοναυτών 15, 1ος όροφος (09:00-13:00 και 18:00-20:00).»

Τα εισιτήρια διαρκείας

Διευκρινίσεις για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για την αγωνιστική περίοδο 2018 -΄19 δόθηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που ξεκαθαρίστηκε πως για την απόκτησή τους απαιτείται κάποιος να είναι και μέλος της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League, για το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες να τα αποκτήσουν ενώ με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος «καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος, στηρίζω την προσπάθεια, συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Ώστε…Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία».

Όπως πάντως επισημάνθηκε για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχός του να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να είναι στα 10 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου (τηλ.: 24210-27671, 24210-27861).

Πάντως σε ερωτήματα που τέθηκαν έμεινε ανοικτό το θέμα ώστε ένα μέλος της ομάδας να μπορεί να δει συγκεκριμένα ματς, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η «πολιτική» που θα ακολουθηθεί με έκδοση εισιτηρίων και για φιλοξενουμένους, ενώ τονίστηκε ότι δεν υπάρχει σκέψη για οργανωμένους οπαδούς και αν αυτό γίνει θα είναι υπό την εποπτεία της ΠΑΕ που θέλει φιλάθλους υπόδειγμα…

Τέλος η ΠΑΕ Βόλος τόνισε ότι εμμένει όπως όλη η Football League στην άνοδο δυο ομάδων στην Α΄Εθνική…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου