ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία χωρίς τέρματα για ΠΑΕ Βόλος απέναντι στον Εθνικό σε φιλικό αγώνα

ισοπαλία-χωρίς-τέρματα-για-παε-βόλος-α-776243

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Στο 0-0 έμεινε η ΠΑΕ Βόλος απέναντι στον Εθνικό Πειραιά (ομάδα Γ’ Εθνικής) το Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας, όπου οι κυανέρυθροι εμφανίστηκαν με… δυο πρόσωπα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Χουάν Φεράντο είχαν τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο των Πίτου Γκαρσία και Λούκας βρήκαν φάσεις όμως δεν σκόραραν.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και οι παίκτες της Β’ ομάδας, οι οποίοι είχαν την πρώτη τους συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Κόφφα.

Ο αγώνας

Το φιλικό ξεκίνησε χωρίς κάποια φάση στα πρώτα δέκα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν καλή στιγμή στο 15’, όταν ο Δεμηρτζόγλου έβγαλε ωραία κάθετη στον Ηλιόπουλο, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να πλασάρει από καλή θέση.

Τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Ηλιόπουλος έκανε το κοντρόλ και επιχείρησε το σουτ πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος, όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού μπλόκαρε

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους, που άλλαξαν 8 παίκτες, να κάνουν το πρώτο σουτ στο 50’ με τον Λούκας, όμως το συρτό σουτ πέρασε έξω. Πέντε λεπτά αργότερα, σε συρτή εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ο Πέντα είχε διπλή προσπάθεια για γκολ, όμως τα δυο σουτ που επιχείρησε σταμάτησαν σε σώματα αμυνομένων του Εθνικού οι οποίοι στη συνέχεια απομάκρυναν.

Η επόμενη στιγμή για την ΠΑΕ Βόλος ήρθε στο 72’, με τον Ουνγιαλίδη να σεντράρει από αριστερά για τον Μάντζη, αυτός έπιασε την κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε την μπάλα. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 82’ με τον Πέντα να κάνει το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Χαλκίδη που μπλόκαρε.

Για την ΠΑΕ Βόλος αγωνίστηκαν: Καραγκιολίδης (46’ Κραβαρίτης), Καρρίκι (55’ Ντεντάκης), Δημόπουλος (30’ Ρούσσος, 80’ Παπαδόπουλος), Ανδρικόπουλος (46’ Γκαλίτσιος), Τουλίκας (46’ Ουνγιαλίδης), Δώρης (46’ Ενγκουεμ), Καμπαγιέρο (46’ Πέντα), Κορέλας (46’ Πίτου Γκαρσία), Δεμηρτζόγλου (46’ Μαλακασιώτης), Ηλιόπουλος (40’ Λούκας) (80’ Μηλιώτης), Μεληκιώτης (46’ Μάντζης) (80’ Μπάλλας).

Τρίτη με Λεβαδειακό

Την ερχόμενη Τρίτη θα δοθεί η συνέχεια στα φιλικά της ΠΑΕ Βόλος. Οι κυανέρυθροι περιμένοντας την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων πλέον στο πρωτάθλημα της Football League, θα δώσουν ακόμη ένα δυνατό τεστ με ομάδα της Super League, μετά από εκείνο της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Η αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας είχε προγραμματιστεί αρχικά για σήμερα Δευτέρα, ωστόσο μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη στις 6.30 μ.μ. και στο γήπεδο της Λειβαδιάς.

Πέραν από την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Λεβαδειακό, οι κυανέρυθροι θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια και στις 22 Αυγούστου στη Νεάπολη τον ΑΟ Τρίκαλα και τρεις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο τον Αιγινιακό. Μία μέρα μετά οι κυανέρυθροι θα τεθούν αντιμέτωποι του ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών

14/8 Λεβαδειακός (εκτός έδρας)

22/8 ΑΟ Τρίκαλα (Νεάπολη)

25/8 Αιγινιακός (Νεάπολη)

26/8 Γ.Σ. Αλμυρού (εκτός έδρας).

Ματαίωση φιλικού με ΠΑΣ Γιάννινα

Τη ματαίωση του φιλικού παιχνιδιού της ΠΑΕ Βόλος με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 17/08/18, ανακοίνωσε η ηπειρωτική ΠΑΕ, εξαιτίας των τραυματισμών που έχουν ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιωαννίνων και με σκοπό να μπορέσει να είναι έτοιμη για τη δύσκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά την κλήρωση της Super League.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της κυανέρυθρης ΠΑΕ αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος και τα φιλικά προετοιμασίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β’ Εθνική αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ. Στην ανακοίνωσή της ΠΑΕ Βόλος αναφέρεται πως για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ και προσθέτει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους. Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη. Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος. Στηρίζω την προσπάθεια. Συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου