ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαζεύει τα κομμάτια της…

μαζεύει-τα-κομμάτια-της-472700

Μαζεύει τα κομμάτια της και προσπαθεί να κοιτάξει μπροστά… Το ντεμπούτο του Πέντρο Πασκούλι στον κυανόλευκο πάγκο δεν ήταν επιτυχημένο και το τελικό 3-1 από τον Φωκικό στην Αμφισσα θεωρείται βαρύ αποτέλεσμα για τη Νίκη, που θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους. Οι κυανόλευκοι υποχώρησαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της FootballLeague 2 και χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς με τον Τύρναβο, ώστε να μην πάει από χαμηλότερη θέση στο ρεπό της.
Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα… Ηταν και η εμφάνιση που έκανε άπαντες στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας να απογοητευτούν. Οι κυανόλευκοι εκτός από τα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που σκόραραν με τον Μαϊστρέλλη και θα μπορούσαν μάλιστα να είχαν πετύχει και άλλο γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Βακουφτσή, Ντάνισιτς και Νάστο. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν κατώτεροι του μετρίου. Αιφνιδιάστηκαν από το γκολ του Ταμπάκη στο 11’, ενώ ο Φωκικός πήρε ξανά προβάδισμα και μάλιστα δυο τερμάτων μέσα σε ένα δίλεπτο από το 66’ έως το 68’ με τους Ταμπάκη και Κουμπρόγλου.
Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης των κυανολεύκων κρίνεται απολύτως δίκαιο. Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της κρισιμότητας της αναμέτρησης και έτσι είδε τον Φωκικό να την προσπερνάει στην κατάταξη και να την αφήνει πίσω του στην τέταρτη θέση.
Ο Πέντρο Πασκούλι επέλεξε τον Μασίας για την ενδεκάδα, όμως ο Αργεντίνος δεν τον δικαίωσε. Ο Μασίας αγωνίστηκε στη δεξιά πλευρά, αλλά έδειξε ότι η αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους, αφού ο Μαρέντζι δεν τον υπολόγιζε, τον έχει επηρεάσει. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και αντικαταστάθηκε στο 55’ από τον Γραμματικόπουλο. Ομως ο Μασίας δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που η απόδοσή του κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Σε κακή μέρα βρέθηκε και ο Σαμαράς που φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ, ενώ σε γενικότερες γραμμές οι ποδοσφαιριστές της Νίκης ήταν όλοι κάτω του μετρίου. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Στέλιος Μαϊστρέλλης, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και παράλληλα πέτυχε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Football League 2 με την κυανόλευκη φανέλα.
Ο νεαρός Μπαϊμάκης, που αντικατέστησε τον τιμωρημένο Κόσογλου και για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός τερματοφύλακας, έκανε το ντεμπούτο του στην Football League 2 που «σημαδεύτηκε» από σε βαριά ήττα αφού δέχτηκε τρία γκολ, όμως η αλήθεια είναι ότι τον εξέθεσαν οι αμυντικοί και τις τρεις φορές.
 
Μόνο τρεις βαθμοί με Τύρναβο
Ο Πέντρο Πασκούλι είδε τα λάθη, διέκρινε τις αδυναμίες της ομάδας και έχοντας περισσότερο πλέον χρόνο μπροστά του από την προηγούμενη εβδομάδα θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση με τον Τύρναβο, που η Νίκη χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς. Σε αυτό το παιχνίδι επιστρέφει ο Κόσογλου που εξέτισε την ποινή του, ενώ αμφίβολος είναι ο Βλάχος που δεν αγωνίστηκε στην Αμφισσα λόγω τραυματισμού.
 
FOOTBALLLEAGUE 2 – 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΦΩΚΙΚΟΣ              ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
 3                                   1
Σκόρερ: 11’, 66’ Ταμπάκης, 68’ Κουμπρόγλου – 59’ Μαϊστρέλλης
Κίτρινες: Κουμπρόγλου, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος – Μπαϊμάκης, Βακουφτσής, Μαϊστρέλλης
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΦΩΚΙΚΟΣ: Παρασκευάς, Θωμόπουλος (90+ Ζαχαρόπουλος), Σουμέλας, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Δήμας, Κουμπρόγλου, Καλλέργης, Ταμπάκης (71’ Δημητρουλόπουλος), Κανελλόπουλος (79’ Σικαλόπουλος).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπαϊμάκης, Σαμαράς, Καρακώστας, Μαϊστρέλλης, Στουρνάρας, Διγκόζης, Πετράς, Νάστος (67’ Κουτσογιάννης), Βακουφτσής, Ντάνισιτς, Μασίας (54’ Γραμματικόπουλος).
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου