ΑΘΛΗΤΙΚΑ

4η θέση ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ καλλιτεχνικής

4η-θέση-ο-νοβα-στο-πανελλήνιο-πρωτάθλημ-62532

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η συγχρονισμένη (καλλιτεχνική) κολύμβηση του ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας, που ολοκληρώθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Οι Βολιώτισσες κατέκτησαν 2 χάλκινα μετάλλια σε Κόμπο και Highlight στους τελικούς του Σαββάτου ανεβαίνοντας δύο φορές στο βάθρο, ενώ κατέλαβαν την 4η θέση στο Ομαδικό και την 6η θέση στο Ντουέτο. Παράλληλα, ο ΝΟΒΑ κατετάγη και 12ος στο δεύτερο Ντουέτο που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα. Στο Σόλο, τα κορίτσια του ΝΟΒΑ βρέθηκαν στην 6η και 10η θέση.

Τον τίτλο του πρωταθλητή πανηγύρισε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, που διατήρησε τα σκήπτρα του, με συνολική συγκομιδή 5 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια. Εξάλλου είναι η πιο έμπειρη ομάδα, έχοντας στις τάξεις του το Ολυμπιακό δίδυμο Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου. Δεύτερος κατετάγη ο ΝΟ Βουλιαγμένης, με 3 ασημένια και 2 χάλκινα.

Στο Κόμπο, την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν οι: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα).

Στο Highlight την ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούσαν: Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντσίνη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου (αναπλ. Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Κυριακή Καραγιάννη).

Με βαθμολογία 74,7021 κατετάγη 4η η ομάδα του ΝΟΒΑ στο Ομαδικό πρόγραμμα. Σε αυτή συμμετείχαν οι Νεφέλη-Κατερίνα Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Αναστασία Κουτσελίνη, Βασιλική Κοφίδη, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Δέσποινα Παγώνη.

Όσον αφορά τα δύο Ντουέτα του ΝΟΒΑ, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, 6ες κατετάγησαν οι Νεφέλη-Κατερίνα Γκαγιάννη, Βασιλική Κοφίδη (αναπ. Χρυσούλα Ιωάννου) συγκεντρώνοντας 75,5213 βαθμούς. Τη 12η θέση κατέλαβαν οι Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη (αναπλ. Ελένη Φραγκάκη, με 72, 4455 βαθμούς.

Τέλος, στο Σόλο, στην 6η θέση κατετάγη η Βασιλική Κοφίδη με 77,9122, ενώ 10η ήταν η Αναστασία Δοδοντζίδη με 71,9680.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου