ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα σε ομάδες των Τρικάλων ο Πύρασος και ο Ρήγας Φεραίος

κόντρα-σε-ομάδες-των-τρικάλων-ο-πύρασο-499296

Με δύσκολες αναμετρήσεις συνεχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους για το Περιφερειακό και τη 2η αγωνιστική, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος. Οι Βελεστινιώτες παίζουν στο Πετρωτό με τη Θύελλα (4 μ.μ.) ενώ οι Αγχιαλίτες υποδέχονται τα Μετέωρα στη Ν. Αγχίαλο την ίδια ώρα.

Με στόχο τους βαθμούς

Με αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να καταφέρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Θύελλας ο Ρήγας αναχωρεί σήμερα για το Πετρωτό Τρικάλων όπου στις 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει την τρικαλινή ομάδα για την 2η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και όπως όλα δείχνουν και ο Γιάννης Μόσιος ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού θα είναι κανονικά στην αποστολή και θα δώσει μια επιπλέον λύση στον Γιώργο Καραμίχαλο.

Από κει και πέρα η Θύελλα είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος, κάτι που έδειξε και στην πρεμιέρα όπου παρά την ήττα από τον ΑΟΚ στην Καρδίτσα με 3-1 πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αν και νεοφώτιστη.

Ο στόχος για το Ρήγα είναι το θετικό αποτέλεσμα, ισοπαλία ή νίκη κάτι που γνωρίζουν και οι ίδιοι οι παίκτες και είναι διατεθειμένοι να παλέψουν γι’ αυτό. Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι παίκτες οι οποίοι είναι οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Κούσιας, Αλεξίου, Βουραζέρης, Γρούνας, Σκλαπάνης, Γούτσιος, Σπαθής, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μόσιος, Μαυρίδης, Κουντούρης, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος Δανηλόπουλος, Λαμπρογιώργος, Μιχολίτσης, Μπάτης και Ντόντος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα. .

«Πρώτη» για φέτος στην έδρα του

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης σκέφτονται στον Πύρασο για το σημερινό ματς κόντρα στα Μετέωρα στη Ν. Αγχίαλο. Αυτό είναι το πρώτο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη και όπως είναι λογικό ο Πύρασος θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη μετά και την ισοπαλία στην πρεμιέρα στη Σπερχειάδα. Ο βελεστινιώτης κόουτς καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Στεφανή αλλά και τον τιμωρημένο, Σπύρο Νούσια. Αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες των Ρουκά και Σπύρου, τότε το συγκεκριμένο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Τα ευχάριστα προέρχονται από την περίπτωση του Αρσένου που τελικά θα βρίσκεται στην αποστολή αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ο Μάκης Πετρίδης, που ένιωσε ένα σφίξιμο την περασμένη Παρασκευή και αποκλείστηκε από το ματς με την Σπερχειάδα, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη. Αναλυτικά στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Αρσένος, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Ταφίλης, Γκιγκιλασβίλι και Φασουράκης.

Η γενική είσοδος για το σημερινό παιχνίδι θα είναι 5 ευρώ. Μάλιστα ετοιμάζονται και εκπλήξεις τόσο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού όσο και στο ημίχρονο για όσους παραβρεθούν στο γήπεδο. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γκαραγκάνης της Ένωσης Πιερίας.

 

Η 2η αγωνιστική

Το πρόγραμμα της σημερινής 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο:

ΠΥΡΓΕΤΟΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Ι. Μπουγιουκλής, Κ. Νικολαΐδης, Π. Περιβόλης (Μακεδονίας),

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Ι. Αγγελακόπουλος, Α. Διπλάτης, Δ. Τίκας (Καρδίτσας),

ΛΑΜΙΑ – ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Ε. Σκουλάς, Θ. Τασιόπουλος, Γ. Ζαχαρόπουλος (Θεσσαλίας),

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Ι. Σωσώνης, Μ. Κατσόγιαννος, Β. Κουτσοβούλος (Φθιώτιδας),

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – ΑΕ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ • ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ: Κ. Πανυτσίδης, Ι. Ξενακίδης. Ε. Παυλέρου (Κοζάνης),

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: Γ. Μιχαηλίδης, Γ. Λιανός, Κ. Μπούνος (Φωκίδας),

ΠΥΡΑΣΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΑ: Ι. Γκαραγκάνης, Κ. Λαφαντζής, Π. Κύφος (Πιερίας).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου