ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα σήμερα για Ρήγα και Πύρασο

πρεμιέρα-σήμερα-για-ρήγα-και-πύρασο-502009

Σήμερα Κυριακή στις 4 μ.μ. Πύρασος και Ρήγας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, δίνοντας δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε ΑΕ Σπερχειάδας και Απεραντιακό αντίστοιχα. Εκτός έδρας αγωνίζεται ο Πύρασος, στο Βελεστίνο παίζει ο Ρήγας.

Πάει για αποτέλεσμα

Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Πύρασος, θα ταξιδέψει στη Σπερχειάδα με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν μείνει οι Στεφανής, Ρουκάς, Αρσένος και Σπύρου, μιας και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Το θετικό αποτέλεσμα που θα επιδιώξει να αποσπάσει ο Πύρασος μεταφράζεται είτε ως ισοπαλία είτε ως νίκη. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα και με βάση τις απουσίες που υπάρχουν, τότε οποιοδήποτε από τα δύο αποτελέσματα θα θεωρηθεί επιτυχία. Ούτως ή άλλως το φετινό πρωτάθλημα περιλαμβάνει μόνο είκοσι έξι αγωνιστικές, πράγμα που περιορίζει το περιθώριο λάθους και τις απώλειες καθώς μετά τα πράγματα μπορούν να δυσκολέψουν. Αναλυτικά στην αποστολή θα είναι οι: Στούκας, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Κοντοβάς, Γκάγκας, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Κόκκας, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Αναστασίου και Νούσιας. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Γ. Μιχαηλίδης της Ένωσης Βοιωτίας, με «πλάγιους» τους Μπόνο και Σοφό, επίσης από τη Βοιωτία.

Θέλει νίκη στην πρεμιέρα

Με αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να μπει με το δεξί στις φετινές, επίσημες υποχρεώσεις της, παίκτες και προπονητικό τιμ στην ομάδα του Ρήγα, καταστρώνουν τα πλάνα τους για το σημερινό παιχνίδι πρεμιέρας κόντρα στον Απεραντιακό στο Βελεστίνο. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από το Περιφερειακό πρωτάθλημα, ο Ρήγας θέλει να επιστρέψει δυναμικά και να κάνει αισθητή την παρουσία του, παίρνοντας το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του νομού Κατερίνης. Αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Προβιά και των στρατευμένων Χατζή και Τριχόπουλου, δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα ο Γιώργος Καραμίχαλος να συμπεριλάβει όλους τους παίκτες στην αποστολή, η τελική 18άδα της οποίας θα αποφασιστεί λίγο πριν τον αγώνα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Τζοφώλης από τα Τρίκαλα με βοηθούς τους επίσης Τρικαλινούς, Νίκου και Μαργιόλη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου