ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση

με-μοναδικό-στόχο-την-πρόκριση-505083

Η μέρα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Πυράσου και του Ρήγα έφτασε, καθώς σήμερα δίνουν τις πρώτες επίσημες αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ.Θ. κόντρα σε Ιάσωνα Α.Μ. και Άρη Μελισσατίκων αντίστοιχα. Και τα δύο παιχνίδια, όπως και όλα τα ματς του Κυπέλλου, έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 3.45 μ.μ.

Πρόβλημα για πέντε στον Πύρασο

Με πέντε βασικά προβλήματα που προέκυψαν ξαφνικά θα αγωνιστεί κόντρα στον Ιάσωνα Α.Μ ο Πύρασος. Ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αρσένου, Γκάγκα, Στεφανή, Σπύρου και Ρουκά παίκτες οι οποίοι και φέτος θα είναι από αυτούς που θα τραβήξουν μαζί με κάποιους άλλους το φορτίο της ομάδας. Επομένως δημιουργείται κενό, τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στα χαφ, μιας και οι τρεις παίκτες είναι βασικοί. Μάλιστα υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να μην προλάβουν ούτε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή στη Σπερχειάδα.

Τα ευχάριστα πάντως έρχονται από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, καθώς τα δελτία των Ζαρίφη και Γεωργιάδη θα είναι έτοιμα και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Βελεστινιώτη κόουτς για το σημερινό ματς. Αναλυτικά στην αποστολή θα είναι οι: Βαν ντε Γούιχε, Τσιλίγγος, Αποστολίδης, Πετρίδης, Π. Βούλγαρης, Κόκκας, Ζαρίφης, Γεωργιάδης, Δανόπουλος, Ν. Μπαδάνης, Κ. Κίτσος, Τανάγιας, Κωνσταντάκος, Αναγνώστου, Ταφίλης, Γκιγκιλαςβίλι, Μπούτλας, Αναστασίου και Νούσιας.

Ο Πύρασος είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και η λογική λέει πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση από τον Ιάσωνα. Όπως δήλωσε άλλωστε και ο κ. Μπακάλης «πάμε να υπερασπιστούμε τον περσινό μας τίτλο και οφείλουμε να προκριθούμε». Ωστόσο στο Κύπελλο γίνονται πολλές εκπλήξεις και ποτέ δεν πρέπει να προδικάζουμε κάποιο αποτέλεσμα.

Να καθαρίσει γρήγορα την πρόκριση

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα παραταχθεί σήμερα ο Ρήγας απέναντι στον Άρη Μελισσατίκων. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου είναι πανέτοιμη για τον αγώνα και παρά το γεγονός πως τις ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες όλοι αντιμετωπίζουν το εν λόγω παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα. Το γεγονός πως ο Ρήγας, αν και η κληρωτίδα τον έφερε φιλοξενούμενο, θα παίξει στην έδρα του το Βελεστίνο, λόγω έλλειψης γηπέδου του Άρη, καθιστά την ομάδα του Ρήγα το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης.

Όλοι οι παίκτες δηλώνουν έτοιμοι για την φετινή επίσημη πρεμιέρα τους με αποτέλεσμα ο Γιώργος Καραμίχαλος να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή στελεχώνουν οι: Τσουμπέκος, Κουρίτας, Τσιαντής, Σπαθής, Γρούνας, Προβιάς, Βουραζέρης, Μαυρίδης, Βογιατζής, Λαμπρογιώργος, Μόσιος, Δανιλόπουλος, Γάρος Μπάτης, Μπακάλης, Αλεξίου και Μπατσικώστας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου