ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ταχυδρόμος Παρασκήνιο

ταχυδρόμος-παρασκήνιο-492075

Η Καβάλα καταργεί τα διαρκείας   

Με μια καυστική και σχεδόν ειρωνική ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης γνωστοποίησε πως ουσιαστικά καταργεί τα εισιτήρια διαρκείας λόγω της μικρής ζήτησης! Πάντως ξεκαθάρισε πως θα ανταμείψει τους λίγους που αγόρασαν διαρκείας, αναβαθμίζοντας τις θέσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του…«Πριν από τρία περίπου χρόνια ανέλαβα την τύχη της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, η οποία βρισκόταν στο στάδιο της πτώχευσης και του υποβιβασμού της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Από αγάπη για την πόλη της Καβάλας, γενέτειρα της οικογένειάς μου, προσέφερα χρόνο και κυρίως χρήμα για να δούμε αυτή την ομάδα να βγαίνει από την αφάνεια και να διεκδικεί, μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά και τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Σήμερα, παρότι η ομάδα κέρδισε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και το σεβασμό των φιλάθλων όλης της Ελλάδος, διαπιστώνω ότι οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ ή βρίσκονται σε παρατεταμένες διακοπές ή δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο κι αυτό διότι μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας.
Επειδή η συμπεριφορά κρίνεται άκρως προσβλητική ως προς το πρόσωπό μου αλλά και την οικογένειά μου, μιας και ούτε οι τοπικοί φορείς ούτε οι αρχές αλλά ούτε και οι πολίτες της Καβάλας εκδηλώνουν το ελάχιστο ενδιαφέρον απαξιώνοντας την προσπάθειά μας δείχνοντας έτσι έλλειψη σεβασμού.
Δηλώνω ότι παύει πλέον από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και ότι κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει τη δυνατότητα να κάνουμε όνειρα γι’ αυτή την ομάδα και να τη δούμε ακόμα πιο ψηλά.
Τέλος, επιθυμώντας να τιμήσουμε τους λιγοστούς αλλά αφοσιωμένους φιλάθλους μας, αναβαθμίζοντας τις θέσεις των εισιτηρίων τους, οι έχοντες εισιτήριο των 100 ευρώ θα μεταφερθούν στη θέση των 300 ευρώ και οι έχοντες εισιτήριο των 300 ευρώ θα μεταφερθούν στη θέση των 1.000 ευρώ».
 
   
 
 
 
 
 
Η καλή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό της Σούπερ Λίγκα άρχισε να φαίνεται στην Ιταλία και όλοι περιμένουν να φανεί και στην Ελλάδα στα φιλικά μετά την επιστροφή, αλλά κυρίως στους αγώνες του πρωταθλήματος.
Στην Βόρειο Ιταλία ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομά του με την καλή του απόδοση στα φιλικά, αλλά και από το ότι είναι μια σωστή
 ομάδα…
 
Η La Gazzetta Sportiva χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Βόλου ως την ομάδα με την καλύτερη συμπεριφορά,  τη στιγμή που Λάρισα και Ηρακλής είχαν στην περιοχή της Βόρειας Ιταλίας επεισοδιακούς αγώνες με Κατάνια και Μπρέσια και δυστυχώς έγιναν αρνητικά πρωτοσέλιδα… Ο Ολυμπιακός της Ιταλίας έχει μια καλή αγωνιστική συμπεριφορά, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του νιώθουν κάτι παραπάνω από κουρασμένοι από την προπόνηση αλλά και τα συνεχή ταξίδια.
 
Του ΒΑΣΙΛΗ ΖΗΝΕΛΗ
 
Ημασταν από τους τυχερούς που είδαμε τι γίνεται στην Ιταλία, καταλάβαμε τι σημαίνει γλυκιά ταλαιπωρία και πως οι παίκτες, όταν έχουν αγώνα, ξεχνούν και την κούραση…
Την Περασμένη Παρασκευή στη1 μετά τα μεσάνυχτα φύγαμε από Βόλο για Αθήνα   και στις 11 το πρωί πετάξαμε για τη Βενετία, όπου μας περίμενε ένα μικρό πουλμανάκι με οδηγό τον Τάκη Γιαννόπουλο που είχε αγωνισθεί στη Βενέτσια και ευτυχώς ξέρει τα ιταλικά και την Ιταλία. Από εκεί φύγαμε για 4ωρο ταξίδι στο Αρόνσο Ντι Καντόρε, όπου ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Πορτογκρουάρο και τη Λάτσιο. Έπειτα   από μια μικρή στάση για πίτσα μετά τα μεσάνυχτα φθάσαμε στη Βερόνα  όπου διανυκτερεύσαμε, καθώς το πρωί υπήρχε αεροπορικό ταξίδι… από τη Βερόνα στη Νίκαια με αεροπλάνο και από τη Νίκαια στο Μονακό, η χλιδή του ξενοδοχείου Columbus στο Μόντε Κάρλο, το Λουί Ντε και η εμφάνιση της ομάδας έδιωξαν την κούραση. Και το βράδυ ξανά Μονακό, Νίκαια, ξανά αεροπλάνο για Βερόνα. Αφού είπαμε καλό μήνα στον αέρα, φθάσαμε Βερόνα, μοιραστήκαμε σε αυτοκίνητα, αφού το πουλμανάκι μας και ο καλός οδηγός έμειναν  εκεί να περιμένουν… τα ρούχα της ομάδας!!!
Γύρω στις 5.30 το πρωί ευτυχώς και χωρίς απώλειες, αν και κάποια στιγμή κοιμήθηκε ο Ιταλός οδηγός μας, φθάσαμε επιτέλους στο ξενοδοχείο όπου ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου.
Ο Σάκης Τσιώλης  έδωσε πρωινό ρεπό στους παίκτες και σύνεστησε σε μας μόλις ξυπνήσουμε να δούμε από το μπαλκόνι μας τη θέα. Έτσι έγινε και ξεχάσαμε την κούραση, ενώ αργότερα περπατήσαμε μια ώρα με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό στο δάσος.
Την άλλη μέρα είχαμε άλλο ταξίδι 2,5 ωρών για το Μπολζάνο, οπου η ομάδα έπαιξε με την Αλ Σάαντ, το άλλο πρωί γνωρίσαμε επιτέλους και το χωριό του Πράτο, το οποίο είναι εντυπωσιακό αλλά όχι ιταλικό, αφού θεωρείται νότιο Τιρόλο και η γλώσσα τους είναι η γερμανική και λίγο μετά είχαμε και αγώνα…
Η επόμενη μέρα ήταν της επιστροφής με 5ωρο ταξίδι από Πράτο για Βενετία (αυτή τη φορά με οδηγό τον Απόστολο Έξαρχο), Αθήνα και το πρωί στο Βόλο.
Κι αν εμείς μιλάμε για κούραση, σκεφτείτε τους παίκτες που εκτός από τα δικά μας έκαναν και προπόνηση. Ο Ολυμπιακός πάντως έδειξε ότι και οργανωτικά έχει κάνει τα βήματα που τον κατατάσσουν στους μεγάλους, ενώ και αγωνιστικά σε λίγες ημέρες θα δείτε όλοι τη μεγάλη ομάδα…
 
 
    
 
 
 
 
 
Συνέντευξη
Στον Σπορ fm Μαγνησίας μίλησε μετά το ματς της Βερόνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, άλλοτε μεγάλη δόξα της Ρόμα και της Εθνικής Ιταλίας, Τζιουζέπε Τζιανίνι… που είπε τα καλυτέρα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο Αποστόλης Γαλάτης που μίλησε μαζί του (με τη βοήθεια του Τάκη Γιαννόπουλου) είναι χρόνια θαυμαστής του Τζιανίνι και μιλούσε για την αξία του, ενώ τον αποκαλούσε συνεχώς πρίγκιπα. Οπότε στο τέλος ο Ιταλός το έριξε… «χωρίς να έχω πληρώσει για τη συνέντευξη, ευχαριστώ».
Πάντως μετά το μεγάλο οδοιπορικό και στην Ιταλία ο αθλητικός σταθμός της πόλης μας από σήμερα.… πάει διακοπές!!!
Β.Ζ
 
Το ξέρει καλά…
 
Μπορεί ο Αντώνης Μάνδαλος να κοιτάζει προβληματισμένος από τον πάγκο του την αναμέτρηση της ομάδας U20 κόντρα σε αυτή του Θρασύβουλου, ξέρει όμως πολύ καλά πως η ομάδα που ετοιμάζει από πέρυσι έχει πολλά ακόμη να δώσει… Το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της Μαγνησίας που έχει στα χέρια του είναι μεγάλο. Αρκεί να το καταλάβουν και οι ίδιοι και να δουλέψουν με σοβαρότητα σε όσα τους ζητά ο προπονητής τους.
Ζ.Ε.Ι.
Διπλό επίθετο
Δύο επίθετα έχει το καινούργιο απόκτημα της Νίκης Βόλου Αλέξανδρος Χαρτλ-Δραγάτης. Η εξήγηση είναι απλή: το ελληνικό όνομα είναι του πατριού του και το Χαρτλ του πατέρα του.
Z.E.I.
 
Από Νίκη σε… Νίκη
Να σημειωθεί ότι ο 18χρονος αριστεροπόδαρος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Ρόδου, πριν περάσει από τους Νέους της Ρόδου και του Διαγόρα και καταλήξει στην ΑΕ Ρόδου Αφάντου (γνωστό ως ΑΕΡΑ), που συμμετείχε πέρσι στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με προπονητή το γνωστό σε όλους παλιό τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βαγγέλη Χοσάδα. Από Νίκη σε Νίκη δηλαδή.
Z.E.I.
Μάνατζερ … Μπάριος
Τον προπονητή της Νίκης Χόρχε Μπάριος εμπλέκει στη μεταγραφή του Αρεβάλο Ρίος στον Ολυμπιακό Πειραιώς η αθλητική εφημερίδα “Γαύρος” σε χθεσινό της πρωτοσέλιδο. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο Μπάριος έχει «ψήσει» τον μουντιαλικό Ουρουγουανό να θέλει Ελλάδα.
Z.E.I.
 
Η Ερώτηση Της ημέρας
Μπορεί η ομάδα να πάει κόντρα στις προβλέψεις και να έχει κόσμο παραμονή Δεκαπενταύγουστου;
 
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου