Φάτσης: «Δεν κάνω εκλογές για να αποποιηθώ ευθυνών»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-03-28, 20:15:16
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Στέργιος Φάτσης
Φάτσης: «Δεν κάνω εκλογές για να αποποιηθώ ευθυνών»

Χωρίς να έχει ως στόχο και σκοπό να αποποιηθεί των ευθυνών του προχωρά στις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ο πρόεδρος της Στέργιος Φάτσης, απαντώντας έτσι στις όποιες κατηγορίες του προσάπτει ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Θανάσης Τζήμας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αναμφίβολα, το σκηνικό στο κυανόλευκο στρατόπεδο μοιάζει με καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί, με την αυριανή Γ.Σ. και τις επικείμενες εκλογές να ανεβάζουν τους τόνους ανάμεσα στους υποψηφίους για την προεδρία της Ερασιτεχνικής.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, κ. Στέργιος Φάτσης, με νέες του δηλώσεις θέλησε να ξεκαθαρίσει πως οι εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Απριλίου δεν γίνονται με στόχο να αποποιηθεί ο ίδιος των ευθυνών που του αναλογούν, ενώ σχολίασε πως στην αυριανή Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μόνο ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο απολογισμός του θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Ο κ. Φάτσης έδωσε παράλληλα την απάντηση του στον κ. Τζήμα, ο οποίος έκανε λόγο για απειλές που δέχθηκε μέσω τηλεφώνου πριν από το παιχνίδι με την Πύδνα στο Κίτρος. Αναλυτικά όσα σχολίασε στο ραδιόφωνο Βόλος 986.

Για την ερχόμενη Γ.Σ.: «Στη Γ.Σ. της Τετάρτης δεν πρόκειται να βάλουμε προς ψήφιση τον απολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την Τετάρτη θα υπάρχει ενημέρωση για το που βρίσκεται μέχρι και σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο απολογισμός θα είναι με τη συμπλήρωση του φετινού χρόνου τον Ιούνιο, καθώς και του περσινού, όπως αποφασίστηκε στη Γ.Σ. στο Volos Palace. Άρα θα βάλουμε προς ψήφιση τους απολογισμούς όλων των τμημάτων και τον απολογισμό των Ακαδημιών, που είναι τελείως ξεχωριστό κομμάτι, και εκεί τα πράγματα είναι πολύ τακτοποιημένα και θα γίνει ενημέρωση για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παράλληλα θα αναφέρουμε και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν, για να μάθουν τα μέλη τι γίνεται. Οι περσινές εκκρεμότητες έγιναν γνωστές στο Volos Palace και μάλιστα ο κ. Τζήμας με τις γνώσεις του στη νομική είχε πει ότι μπορεί ο απολογισμός της περσινής χρονιάς να μπει στο αρχείο και ότι μπορεί να μεταφερθεί τον Ιούνιο.

Όποια διοίκηση κι αν προκύψει από τις εκλογές, δεν αποποιείται των ευθυνών της η δικιά μου διοίκηση, από τη στιγμή που δεν έχει ψηφιστεί ο απολογισμός της περσινής χρονιάς. Μεταφέρονται όμως οι ευθύνες οι δικές μου και οι ευθύνες του κ. Βούλγαρη και του κ. Τζήμα τον Ιούνιο. Σε καμία περίπτωση εγώ δεν κάνω εκλογές για να αποποιηθώ ευθυνών.

Ό,τι μου αναλογεί στο διάστημα που ήμουν, θα το αποδεχτώ. Θα υπάρχει όμως μία ενημέρωση προς τα μέλη του Συλλόγου βάσει των παραστατικών, γιατί μόνο τα παραστατικά "μιλάνε" και όχι τα νούμερα που "πέφτουν" στα ερτζιανά, μέχρι τις 28/2 ή έστω και μέχρι 15/3, γιατί έχουμε στοιχεία, τι εικόνα έχουμε μέχρι σήμερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο σε σχέση με τ’ άλλα τμήματα. Πόσα έσοδα έχει και πόσα έξοδα και τις εκκρεμότητες υπάρχουν. Δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει»;

Για τις δύο κάλπες που ζήτησε ο κ. Τζήμας να υπάρχουν στο Βόλο: «Οι κάλπες μπορεί να είναι και τρεις, γιατί το πρωί με πήραν τηλέφωνο από τη Σκιάθο και μου είπαν ότι, επειδή έχουμε πολλούς Νικιώτες, δε στήνουμε και μία κάλπη στη Σκιάθο, για να μην ερχόμαστε με το δελφίνι να ψηφίσουμε; Οπότε θα το δούμε, γιατί είναι πολύ σοβαρό».

Για τις απειλές που ισχυρίστηκε ο κ. Τζήμας πως δέχθηκε από τον κ. Φάτση: «Εγώ είχα πει ότι θα διοργανωθεί μεγάλη εκδρομή οπαδών στην Πύδνα, και ότι φοβάμαι πολύ, αν το παιχνίδι δεν πάρει καλά και στραβώσει, μήπως έχουμε συνθήματα εναντίον του κ. Τζήμα. Εγώ το είπα στον κ. Τζήμα συμβουλευτικά, επειδή είναι η πατρίδα του και προσπάθησα να τον διαφυλάξω. Αυτό έκανα και τίποτα παραπάνω. Ούτε θα έρθω να σου κάνω ή να σου δείξω, ούτε απειλές του τύπου ή εγώ ή εσύ. Απλώς του επισήμανα ότι είναι ένα δύσκολο ματς, είναι κοντά στην πατρίδα του και έρχονται δύο πούλμαν με οργανωμένους».

Για το εάν θα «κοντράρονταν» σε τηλεοπτική εκπομπή με τον κ. Τζήμα: «Μετά τη Γ.Σ. γιατί όχι; Δεν έχω πρόβλημα. Αλλά με έναν όρο. Θα μπει ώρα στις απαντήσεις. Θα φέρω εγώ κλεψύδρα από σκάκι!».

Τα θέματα της Γ.Σ.

Αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία και θα σημάνει τις εκλογές στον κυανόλευκο σύλλογο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 06/03/2017, συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα γίνει, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 6μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2016-2017.
  • Ψηφοφορία έγκρισης οικονομικού απολογισμού των τμημάτων.
  • Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  • Απόφαση για εκκαθάριση μητρώου μελών
  • Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου και προκήρυξη εκλογών
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διάφορα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάρτιο 2017».

Ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς της Νίκης Βόλου

Την ευκαιρία να προπονηθούν με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα της Cogi Training-Sense Ball, το οποίο εμπιστεύονται για τις ακαδημίες τους και όχι μόνο μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, θα έχουν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 15 Απριλίου και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και αθλητές άλλων σωματείων όπως και προπονητές μετά την κατάθεση της σχετικής αίτησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από 10 έως 15 Απριλίου 2017 τα παιδιά των Νέων Αθλητών και ακαδημιών της Νίκης Βόλου 1924 (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία για προπόνηση και διάκριση με δύο από τα μεγαλύτερα και πιο καταξιωμένα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (video) που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Νίκης Βόλου και του αρχιπροπονητή μας κ. Φάντζιο Μπούις, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην πόλη μας και θα διδάξουν σε Έλληνες προπονητές και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δηλώσουν συμμετοχή, το πρόγραμμα που εφαρμόζουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και έχει υιοθετήσει το υπουργείο παιδείας του Βελγίου στα σχολεία της χώρας! Σύντομα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, του χώρου διδασκαλίας και προπονήσεων, καθώς και με τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής των αθλητών και των προπονητών».

 

 

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=