ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανεβαίνει το θερμότερο πριν τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

ανεβαίνει-το-θερμότερο-πριν-τη-γ-σ-της-518235

Τρεις μέρες απέμειναν πλέον για τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει κατακόρυφα και τις απειλές… να παίρνουν θέση με φόντο και τις εκλογές, που αναμένονται για τα τέλη του επόμενου μήνα και συγκεκριμένα για τις 22 Απριλίου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Χωρίς αγωνιστική δράση και με τα φώτα να πέφτουν αποκλειστικά και για ακόμη μία φορά στην επόμενη μέρα των κυανόλευκων, η Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης, αλλά και οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, που θα ακολουθήσουν, ανεβάζουν το θερμόμετρο στο κατακόρυφο.

Μέχρι σήμερα οι «μονομάχοι» για τον προεδρικό θώκο της Ερασιτεχνικής μοιάζει να είναι δύο με τον νυν πρόεδρο της «μαμάς Νίκης» Στέργιο Φάτση, αλλά και τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Θανάση Τζήμα, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες, αξιώνει ακόμη μεγαλύτερο «κομμάτι» από το Σύλλογο, στον οποίο εμφανίστηκε από το περασμένο καλοκαίρι.

Η σύγκρουση των δύο ανδρών σε ραδιοφωνική μονομαχία την περασμένη Παρασκευή, και η δήλωση φωτιά Τζήμα, πως αναμένεται να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα, θεωρώντας πως είναι παράνομες, αφού όπως επεσήμανε: «Η γενική συνέλευση θα ολισθήσει πάλι σε ακόμη ένα λάθος. Θυμίζω πως η γενική συνέλευση παρέπεμψε για τον Ιούνιο τον οικονομικό απολογισμό της περσινής χρονιάς (15-16) του ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί με τον φετινό(16-17). Δεν μπορείς να αφήνεις την ευθύνη στη νέα διοίκηση, όταν η ευθύνη είναι αυτής της διοίκησης. Για τις εκλογές θα καταθέσω νόμιμα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς θεωρώ πως θα είναι παράνομες. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν τον Ιούνιο, αφού κλείσουν οι οικονομικοί απολογισμοί του ποδοσφαιρικού τμήματος και των δύο αγωνιστικών σεζόν. Όπου θα αποδοθούν και οι ευθύνες σε καθέναν από εμάς για το μερίδιο που αναλογεί στον καθένα και στον Ερασιτέχνη».

Βέβαια, η δήλωση αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Στέργιο Φάτση, ο οποίος έκανε λόγο για ανατροπές και εκπλήξεις, για τις οποίες ελπίζει να είναι θετικές για την ομάδα, τονίζοντας ακόμη για τον κ. Τζήμα και τις εκλογές πως: «Έχουμε μπλέξει άσχημα κι έχουμε μπλέξει γενικότερα. Είναι προσφιλή συνήθεια του κ. Τζήμα πάντα να κερδίζει χρόνο. Από Τρίτη σε Πέμπτη, από Πέμπτη σε Παρασκευή, από Φεβρουάριο σε Μάρτιο, από Μάρτιο σε Απρίλιο, ήρθε το καλοκαίρι, πάμε διακοπές τον Αύγουστο, επιστρέφουμε τον Σεπτέμβριο. Η θητεία του Δ.Σ. τελειώνει 29/3. Το καταστατικό μου δίνει το περιθώριο να κάνω μέσα στο επόμενο εξάμηνο εκλογές. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και λόγω ότι πρέπει να προκύψει ένα δυνατό Δ.Σ., αυτές οι εκλογές πρέπει να γίνουν σύντομα. Αν τις αφήσουμε για τον Ιούνιο, τότε θα έχουμε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα σε σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα. Όσον αφορά τον απολογισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα γίνει οικονομικός απολογισμός από τον άνθρωπο που παρακολουθεί τα οικονομικά της μεγάλης ομάδας και της ακαδημίας μέχρι τις 28/02 και βάσει παραστατικών που έχουν κατατεθεί. Από ’κει και πέρα θα αναφερθούν και εκκρεμότητες, οι οποίες υπάρχουν».

Τα θέματα της Γ.Σ.

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία και θα σημάνει τις εκλογές στον κυανόλευκο σύλλογο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 06/03/2017, συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα γίνει, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 6μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2016-2017.
  • Ψηφοφορία έγκρισης οικονομικού απολογισμού των τμημάτων.
  • Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  • Απόφαση για εκκαθάριση μητρώου μελών
  • Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου και προκήρυξη εκλογών
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διάφορα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάρτιο 2017».

Επιστροφή από σήμερα

Ευκαιρίας δοθείσης και αφού αγωνιστική δράση δεν υπήρξε για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής το διήμερο 25-26 Μαρτίου, πλην αυτών που αγωνίστηκαν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Νίκη Βόλου θα επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις από σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών στην Αρτα. Παίκτες και τεχνικό τιμ των κυανόλευκων έδωσαν το τελευταίο ραντεβού της εβδομάδας την περασμένη Τετάρτη και ανανέωσαν τη… συνάντησή τους στο Π. Μαγουλάς για σήμερα το μεσημέρι. Πλέον οι κυανόλευκοι, όπως έγινε γνωστό από την περασμένη Δευτέρα, δεν έχουν στις τάξεις τους τον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, με το Σέρβο μέσο να λύνει τη συνεργασία του με την ομάδα μετά το παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους.

Τα εναπομείναντα παιχνίδια της Νίκης Βόλου

24η αγωνιστική (2/4 – 4μ.μ.)

Αμβρακία Κωστακιών-Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική (9/4 – 4μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Πιερικός

26η αγωνιστική (23/4 – 4.30μ.μ.)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η αγωνιστική (30/4 – 5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

28η αγωνιστική (7/5 – 5μ.μ.)

Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

29η αγωνιστική (14/5 – 5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

30η αγωνιστική (21/5 – 5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

Ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς της Νίκης Βόλου

Την ευκαιρία να προπονηθούν με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα της Cogi Training-SenseBall, το οποίο εμπιστεύονται για τις ακαδημίες τους κι όχι μόνο, μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, θα έχουν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 15 Απριλίου και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και αθλητές άλλων σωματείων όπως και προπονητές μετά την κατάθεση της σχετικής αίτησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από 10 έως 15 Απριλίου 2017 τα παιδιά των Νέων Αθλητών & ακαδημιών της Νίκης Βόλου 1924 (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία για προπόνηση και διάκριση με δύο από τα μεγαλύτερα και πιο καταξιωμένα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (video) που αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Νίκης Βόλου και του αρχιπροπονητή μας κ. Φάντζιο Μπούις, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην πόλη μας και θα διδάξουν σε Έλληνες προπονητές και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα δηλώσουν συμμετοχή το πρόγραμμα που εφαρμόζουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και έχει υιοθετήσει το υπουργείο παιδείας του Βελγίου στα σχολεία της χώρας! Σύντομα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών, του χώρου διδασκαλίας και προπονήσεων, καθώς και με τα έντυπα δήλωσης συμμετοχής των αθλητών και των προπονητών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου