ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προχωρά ο σχεδιασμός στον Πύρασο

προχωρά-ο-σχεδιασμός-στον-πύρασο-504227

Σε διαφορετικά ταμπλό φαίνεται να παίζουν οι δύο ομάδες της Μαγνησίας που θα εκπροσωπήσουν τη νέα χρονιά το νομό μας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο «παλιός» πλέον Πύρασος συνεχίζει κανονικά το σχεδιασμό, αναζητώντας παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας, ενώ αντίθετα στο Ρήγα τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, καθώς δεν υπάρχει διοίκηση, με τις εκλογές να οδηγούνται από αναβολή σε αναβολή.

19 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση

Για τις 19 αυτού του μήνα ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Πυράσου. Η διοίκηση του Αγχιαλίτικου συλλόγου έχει κάνει μέχρι στιγμής όλες τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα σε συνεννόηση με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη και όπως όλα δείχνουν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα έχει κλείσει μέχρι την πρώτη της ομάδας.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση έχει ανανεώσει τη συνεργασία με όλους τους παίκτες οι οποίοι αποτέλεσαν πέρυσι τον κορμό της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα επενδύει και σε νέα ταλέντα όπως είχε ζητήσει και ο Λάκης Μπακάλης. Ήδη στην ανδρική ομάδα έχουν προωθηθεί από τα τμήματα υποδομής ο τερματοφύλακας, Βασίλης Κιλμπασάνης, ο μέσος, δανεικός μέχρι πέρυσι στην ομάδα των Μικροθηβών, Βασίλης Κωστούλας, ο επίσης δανεικός στη Δήμητρα, Αριστείδης Στεργίου, ενώ έχουν αποκτηθεί με μεταγραφή οι Βούλγαρης και Αναγνώστου. Πάντως όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Λάκης Μπακάλης: «η ομάδα θα ενισχυθεί και με 2-3 έμπειρους παίκτες σε καίριες θέσεις, έτσι ώστε να είναι το ίδιο ανταγωνιστική και τη νέα χρονιά».

Τέλος να σημειώσουμε πως στα υπ’ όψη βρίσκονται και δύο ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών Νίκης, με τους οποίους φαίνεται να υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου, ενώ και ο νεαρός επιθετικός της Δημητριάς, Ταφίλης, θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν τη νέα χρονιά στον Πύρασο.

Πλήρης στασιμότητα

Εντελώς αντίθετα είναι τα πράγματα στη νεοφώτιστη στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Μετά την παραίτηση της προηγούμενης διοίκησης δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στα διοικητικά και επομένως ούτε και στα αγωνιστικά. Οι εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για την προηγούμενη εβδομάδα πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή με την αβεβαιότητα να παραμένει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητής της ομάδας, Νίκο Χατζηκυριακίδη, το μέλλον του οποίου παραμένει μετέωρο όσο δεν προκύπτει νέα διοίκηση, μας είπε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, με τον ίδιο να παραμένει στο ακουστικό του περιμένοντας κάποια ειδοποίηση. Πάντως ήδη ο Αγχιαλίτης τεχνικός έχει κάνει τις επαφές του με κάποιους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο όπως είναι λογικό.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου