ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Περιμένει τους… φιλάθλους ο Γιδόπουλος

περιμένει-τους-φιλάθλους-ο-γιδόπουλ-429052

Δεν θα κάνει καμία κίνηση ο μεγαλομέτοχος μέχρι να ανακοινωθούν οι αποφάσεις – προτάσεις των φιλάθλων. Αυτό διαρρέει από το περιβάλλον του Στράτου Γιδόπουλου. Ο μεγαλομέτοχος βρίσκεται και αυτός με τη σειρά του στην αναμονή για τη πανικιώτικη συγκέντρωση και τις αποφάσεις που θα πάρουν οι φίλαθλοι γύρω από τη στάση που θα κρατήσουν και έπειτα θα χαράξει τη δική του πορεία και θα γνωστοποιήσει τις δικές του προθέσεις για την ομάδα.

Η πανικιώτικη συγκέντρωση θα γίνει αύριο Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς στις 7 μ.μ. Πάντως από την πλευρά της διοίκησης δεν πιστεύεται ότι θα έχει μεγάλη συμμετοχή. Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι απευθύνουν κάλεσμα να μη λείψει κανένας Νικιώτης και δεν έχουν πάρει θέση στη τελευταία ανακοίνωση του Γιδόπουλου. Αναμένεται να «μιλήσουν» ξανά μετά την αυριανή συγκέντρωση, πιστεύοντας ότι ο κόσμος της Νίκης θα δώσει το παρών και θα πάρει μέρος στις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει μήπως προκύψει κάποια απάντηση στην πρόταση που έχει κάνει για την παραχώρηση των μετοχών με το 35% των χρημάτων που έχει βάλει για την ομάδα. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και πολύ πιθανό να συμβεί. Την ίδια ώρα οι παίκτες της Νίκης βρίσκονται επίσης στην αναμονή για τις εξελίξεις, με τις μέρες να περνούν και να μένουν μόνο τρία 24ωρα για το σημερινό για την λήξη της προθεσμίας που ζήτησε ο μεγαλομέτοχος. Η 10η Ιουνίου πλησιάζει και μαζί με αυτή προμηνύονται σοβαρές εξελίξεις στην κυανόλευκη ομάδα. Να θυμίσουμε ότι στις 10 του μηνός λήγει η προθεσμία για τις προτάσεις για την ΠΑΕ και παράλληλα το περιθώριο που έχει πάρει ο Γιδόπουλος για να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για τα οφειλόμενα της σεζόν που πέρασε και για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Σε περίπτωση που μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν υπάρξει επαφή με τους ποδοσφαιριστές, υπάρχει κίνδυνος νέων προσφυγών. Το γεγονός ότι λήγει η προθεσμία του Γιδόπουλου και παράλληλα είναι προγραμματισμένο για αύριο το «ραντεβού» των φιλάθλων στο Παντελής Μαγουλάς, προδικάζει «καυτές» τις επόμενες ημέρες για τη Νίκη.

Αυτό που αναμένεται να προηγηθεί οποιασδήποτε εξέλιξης πάντως είναι η συγκέντρωση και οι αποφάσεις των φιλάθλων. Βάσει αυτών θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις από όλες τις πλευρές. Απαντες στη Νέα Ιωνία ελπίζουν να προκύψει κάποια λύση που θα θέσει τις νέες βάσεις για τη νέα σεζόν και θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η πανικιώτικη συγκέντρωση

Οι οργανωμένοι εξέδωσαν νέο επίσημο κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο Νικιώτη να δώσει το παρών και να αποφασίσουν από κοινού για την τύχη της κυανόλευκης ομάδας. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Μαιάνδρου. Συγκεκριμένα η νέα ανακοίνωση των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου Blue Club και Blue Angels, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Αδέρφια Νικιώτες, όλοι στο Παντελής Μαγουλάς την Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 7 μ.μ. να αποφασίσουμε όλοι μαζί τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για να δούμε την ομάδα μας εκεί που της αρμόζει. Δώσε δύναμη στη φωνή σου».

Παράλληλα οι οργανωμένοι με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των οργανωμένων και μη φιλάθλων της Νίκης, διοργανώνουν το 1ο Νικιώτικο κάμπινγκ που θα γίνει από τις 26 έως τις 27 Ιουνίου στην παραλία της Μελανής. Πληροφορίες και συμμετοχές στα γραφεία των συνδέσμων Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης Μαιάνδρου 14 και Blue Angels, Αναπαύσεως 24.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου