ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Παντελής Μαγουλάς το ενδιαφέρον

στο-παντελής-μαγουλάς-το-ενδιαφέρον-504689

Η πανικιώτικη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς είναι το γεγονός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη Νίκη για την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο. Ολα αυτά βέβαια σύμφωνα με τα μέχρι χθες δεδομένα, καθώς αν ο Στράτος Γιδόπουλος αποφασίσει να κουνήσει το χεράκι του και να κάνει κάποια κίνηση που θα αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ίσως να αλλάξει την κατάσταση.
Μέχρι στιγμής πάντως ο μεγαλομέτοχος, που και πάλι «ακούγεται» πως μέσα στην εβδομάδα θα φανεί στη Νέα Ιωνία, περιμένει να δει ξανά τις αντιδράσεις των φιλάθλων για να κινηθεί. Ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει το χατίρι στους οργανωμένους και να αποχωρήσει τόσο εύκολα από την ΠΑΕ, ούτε να παραχωρήσει τις μετοχές χωρίς τίμημα. Αλλωστε έχει ξεχρεωθεί το μέρος των προσφυγών που αφορούσαν σε οφειλές οι οποίες αποτελούσαν τον μεγαλύτερο και σοβαρότερο βραχνά και θεωρεί ότι αφού πέτυχε κάτι τέτοιο, δικαιωματικά θα πρέπει να του δοθεί μια τρίτη ευκαιρία για να μπορέσει να δημιουργήσει την ομάδα που όλοι ονειρεύονται στη Νέα Ιωνία και να την ανεβάσει στην Β’ Εθνική.
Ολα τα παραπάνω στη θεωρία… Γιατί στην πράξη η κόντρα Γιδόπουλου – οργανωμένων έχει προκαλέσει στασιμότητα σε κάθε κίνηση προγραμματισμού και σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν και χάνεται πολύτιμος χρόνος. Οι οργανωμένοι ζητούν πρώτα κινήσεις που θα αποδείξουν τη διάθεση για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη κατηγορία, ενώ ο μεγαλομέτοχος ζητά πρώτα στήριξη ώστε να ξεκινήσει… Αυτό είναι το σημείο της διαφωνίας των δυο πλευρών. Κι αν κάποιος περίμενε η θέση της Ερασιτεχνικής να έρθει να ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα, από την στιγμή που έγινε αναφορά στην ίδια για την παραχώρηση του μετοχικού πακέτου, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ορθώς και για να μην μπλεχτεί ο σύλλογος σε σενάρια, το Δ.Σ. αποφάσισε να απαντήσει μόνο σε επίσημες προτάσεις.
Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν οι μόνες εξελίξεις που υπήρξαν είναι οι ανακοινώσεις εκατέρωθεν και ο διάλογος μέσω του Τύπου. Σκληρές απαντήσεις τις περισσότερες φορές, με τους οργανωμένους να του ζητούν να παραχωρήσει τις μετοχές και το Γιδόπουλο να μην φαίνεται σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να «χαρίσει» έτσι την προσπάθεια δυο χρόνων.
Ετσι οι φίλαθλοι αποφάσισαν την Τετάρτη να συγκεντρωθούν στο Παντελής Μαγουλάς για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Σε αυτή τη συγκέντρωση, ανεξάρτητα από την απόφαση που θα ληφθεί, θα φανεί ποιοι πραγματικά Νικιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Γιατί αυτή τη φορά δεν αφορά μόνο στους οργανωμένους αλλά σε όλους τους φιλάθλους του κυανόλευκου συγκροτήματος.
Με την απόφαση λοιπόν για περαιτέρω αντιδράσεις να αναμένεται την Τετάρτη και το Στράτο Γιδόπουλο να μην προχωρά επίσημα και «ανοιχτά» τουλάχιστον σε κινήσεις (γιατί στο παρασκήνιο τα σενάρια μιλούν για επαφές του έμπειρου παράγοντα με παίκτες του εξωτερικού), αναμένεται να περάσουν οι επόμενες ημέρες στη Νίκη Βόλου. Απαντες περιμένουν πάντως όχι μόνο αντιδράσεις, αλλά και λύσεις, γιατί αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει λύση για να μπορέσει η ομάδα να πάει μπροστά. Ο χρόνος περνά, την ώρα που οι αντίπαλοι προετοιμάζονται και ψάχνουν μεταγραφικούς στόχους.
Στη Νίκη αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία. Ακόμα και αυτή με τον Χόρχε Μπάριος είναι στον αέρα από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στην ηγεσία της ομάδας ο Στράτος Γιδόπουλος. Όπως όλα όμως δείχνουν ο ίδιος δεν πρόκειται να παραιτηθεί της προσπάθειας και όλη αυτή η κατάσταση στασιμότητας είναι περισσότερο τακτική αφύπνισης των φιλάθλων και των φορέων, καθώς θεωρεί ότι δεν στέκονται όπως πρέπει στο πλευρό τη ομάδας.

Η πανικιώτικη συγκέντρωση
Οι οργανωμένοι εξέδωσαν επίσημο κάλεσμα σε κάθε φίλαθλο Νικιώτη να δώσει το παρών και να αποφασίσουν από κοινού για την τύχη της κυανόλευκης ομάδας. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη στις 7μ.μ. στο γήπεδο της Μαιάνδρου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση – κάλεσμα των φιλάθλων: «Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου Blue Club και Blue Angels καλούν όσους αγαπούν την ομάδα μας σε συγκέντρωση για την ανάκαμψη της Νικάρας μας στο Παντελής Μαγουλάς την Τετάρτη 9/6/2010 και ώρα 19:00. Περιττό να τονίσουμε ότι πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου