ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβάδισμα Πανσερραϊκού για άνοδο

προβάδισμα-πανσερραϊκού-για-άνοδο-505559

Μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια(Εθνικό εκτός, ΟΦΗ εντός) χρειάζεται ο Πανσερραϊκός για να είναι η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα στην Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 του Πιερικού στις Σέρρες και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Ακολουθεί ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Εθνικού, και του «ψαλίδισε» τις όποιες ελπίδες είχε για άνοδο.

Πανσερραϊκός – Πιερικός 2-0
Μπορεί το παιχνίδι να είχε ατμόσφαιρά «φιέστας» όμως ο Πανσερραϊκός στο πρώτο μέρος δεν ήταν ικανός να πετύχει κάποιο τέρμα και να δώσει το έναυσμα στους περίπου 4.000 φίλους των «λιονταριών» να πανηγυρίσουν κάποιο τέρμα. Κάτι που έκαναν βέβαια την στιγμή που ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο Ηράκλειο.
Αντίθετα με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους. Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης με ένα σουτ – δυναμίτη άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» στο 48ο λεπτό. Μισή ώρα αργότερα ο Γαλανόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ένα εκπληκτικό τέρμα στην κίνηση. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έδωσε την ευκαιρία για ξέφρενους πανηγυρισμούς στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι περίμεναν να ακούσουν καλά νέα από το Ηράκλειο.
Πανσερραϊκός(Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Μπανγκουρά, Κόντος, Σκάγκλια, Κωνσταντινίδης, Μιχαήλ, Λεοζίνιο, Ν. Ζαπρόπουλος.

Πιερικός(Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Πλάτανος, Μαρτίνεζ, Μακρής, Παντελιάδης, Φρέντερικς, Θάνος, Ρέγες.

ΟΦΗ – Εθνικός 2 – 1

Με τον Πόποβιτς να είναι σε εκπληκτική μέρα ο ΟΦΗ κατάφερε πολύ νωρίς να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 και να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Ο Τσεμπερίδης πάγωσε το «Γεντί Κουλέ» καθώς εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Βεζυρίδη, μετά από σέντρα του Φερέιρα και με σουτ άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα ο Πόποβιτς ανέλαβε δράση και με δύο σουτ στο 14’ και το 29’ έφερε τον ΟΦΗ στη θέση του οδηγού. Πλέον περιμένουν ένα στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού στο «Ελληνικό» κόντρα στον Εθνικό για να ανέβει στις Σέρρες την τελευταία αγωνιστική και να παίξει στα «ίσια» την άνοδο με τα «λιοντάρια».
ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κιάσσος, Πίτσος, Ακότο, Χαραλαμπάκης, Κάλαϊτζιτς, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπούρμπος, Βλόνταρτσικ, Πόποβιτς.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Γκραϊμς, Παγώνης, Σύρος, Καρακώστας, Τσεμπερίδης, Κορακάκης, Σουμπίνιο, Ροντρίγκο, Φερέιρα, Φαρινόλα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

6 Ιουνίου: Εθνικός-Πανσερραϊκός, ΟΦΗ-Πιερικός
9 Ιουνίου: Πιερικός-Εθνικός, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΦΗ ξεκίνησε τα πλέι οφ με τρεις βαθμούς, Εθνικός και Πανσερραϊκός με έναν και ο Πιερικός χωρίς βαθμό.

Βαθμολογία:

Πανσερραϊκός 13 β.
ΟΦΗ 8
Εθνικός 5
Πιερικός 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου