ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζήμας τζούνιορ και επίσημα

τζήμας-τζούνιορ-και-επίσημα-809072

Λίγες ημέρες πριν από την «πρώτη» συγκέντρωση για τη νέα χρονιά η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, Νίκου Τζήμα, γιου του προέδρου των κυανόλευκων, Θανάση Τζήμας.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας μετά την περιπλάνησή του στην Κατερίνη για λογαριασμό του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και του Βατανιακού στη Γ’ Εθνική, θα συνεχίσει σε γνώριμη κατηγορία για τον ίδιο, αλλά σε μία ομάδα με μεγαλύτερες απαιτήσεις και πιο βαριά φανέλα, όπως είναι η Νίκη Βόλου.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο υιός Τζήμας αγωνίστηκε σε 35 αγώνες με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (3 αγ.), τον Βατανιακό (25 αγ.) και πάλι πέρυσι με την ομάδα της Νεοκαισάρειας (7 αγ.), παίζοντας μάλιστα και αντίπαλος της νέας του ομάδας στο Π. Μαγουλάς, όταν και είχε γνωρίσει την ήττα με 3-2 στις 24/4 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-2 και τον ίδιο να έχει μέχρις εκείνο το σημείο καθοριστική συμβολή.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Τζήμα, ο οποίος θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της Νίκης. Ο 21χρονος πορτιέρο παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταγράψει 35 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, με Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας».

Τζήμας ανώτερος του… Μαρινάκη

Σε μια ασυνήθιστη δήλωση προέβη ο πρόεδρος της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου Θανάσης Τζήμας αναφέροντας πως είναι ανώτερος του προέδρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο κ. Τζήμας μίλησε στο Blue Heart στο πλαίσιο της πρεμιέρας στα ερτζιανά του νέου ραδιοφωνικού σταθμού. Μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε ότι από την αρχή τον έχει χαροποιήσει το γεγονός ότι οι φίλαθλοι δε σκέφτονται ποτέ το ενδεχόμενο συγχώνευσης, αναφέροντας ως αντίθετο παράδειγμα τον Πιερικό, ενώ παραδέχτηκε ότι αν δε γίνουν τα έργα στο γήπεδο, θα έχει αποτύχει αυτός και η διοίκησή του.

Παράλληλα εκθείασε τον κόσμο της ομάδας: «Λέω σε γνωστούς μου στη Θεσσαλονίκη για την τεράστια αγάπη του κόσμου, την οποία δεν μπορείς να συλλάβεις από πού προέρχεται, παρότι ο κόσμος έχει προδοθεί» και πρόσθεσε: «Είμαι πιο σκληρός από την πέτρα, την πέτρα την σπας, τον Τζήμα ποτέ. Θα μπορούσα να σκοτώσω άνθρωπο, για να υπερασπιστώ τη φανέλα της Νίκης. Να μην τολμήσουν να μας αγγίξουν, καλύτερα να ποντάρουν σε κάποια αποτυχία μας».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα μπορούσε να τα βάλει με οποιονδήποτε, ακόμη και με τον Μαρινάκη σχολίασε: «Αν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μαρινάκη, ο κύριος Τζήμας είναι πολλά επίπεδα πιο ψηλά και δεν εννοώ οικονομικά».

Ο κ. Τζήμας αναφέρθηκε και στην έδρα της ομάδας το Π. Μαγουλάς: «Οταν αγωνίζεσαι σ’ αυτό το γήπεδο, που τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας, έρχονται εικόνες στο μυαλό μου από αυτούς που κουβαλούσαν την άμμο και τις πέτρες, για να χτιστεί. Μέσα σ’ αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να λες στον άλλον πέρνα. Η Νίκη για μένα είναι ο αδελφός μου, αυτό που έψαχνα, έναν άνθρωπο που δε στήνεται, που υπερασπίζεται το όνομά του τίμια».

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Δε θα προσβάλω ποτέ κανέναν ποδοσφαιριστή, αλλά ό,τι πέσει στην αντίληψή μας έχουμε το δικαίωμα να το σταματήσουμε. Καταφέραμε να μονοιάσουμε. Περπατούσα με τον κ. Φάτση στον δρόμο και κάποιος που είχα έντονες συνομιλίες στο facebook με συνάντησε και με αγκάλιασε. Εμείς είμαστε συνεπέστατοι. Θα δώσουμε χρήματα στους επαγγελματίες που αξίζουν και τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Είμαι πολύ ήρεμος και πολύ ευτυχισμένος. Δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια.

Βλέπω μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν να κάνουν κακό ή κάνουν από τη μεγάλη τους αγάπη ή από άγνοια. Για να πας σε μία μεγάλη κατηγορία πρέπει να είσαι έτοιμος. Κάνω ραντεβού και για την εκκαθάριση, χωρίς κανείς να ξέρει. Μια πρωτόδικη απόφαση μπορεί εύκολα να σφάλει. Οι τελικές αποφάσεις λένε ότι δικαιούμαστε την εκκαθάριση. Η εξέλιξη θα είναι θετική και μας λύνει τα χέρια».

  • Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των γονέων των Νέων Αθλητών Νίκης και της Νίκης Βόλου, όπου παρόντες ήταν ο κ. Τζήμας, ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης και μέλη της Δ.Ε. Οπως τονίστηκε στη συνάντηση οι Νέοι Αθλητές θα είναι ένα κομμάτι με τη Νίκη Βόλου και ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οπως έγινε γνωστό ο Απ. Χαλκιάς παραμένει πρόεδρος του τμήματος, ενώ σημαντικό ρόλο ως υπεύθυνος Ακαδημιών θα έχει και ο κ. Ακης Σουγγάρης. Από τον κ. Μπίλη είναι δεδομένο πως τα παιδιά που θα ξεχωρίζουν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζονται μεσούσης της περιόδου και στην πρώτη ομάδα.

«Συγχαρητήρια στο πόλο της Νίκης»

Συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου και ο σύνδεσμος οργανωμένων, Blue Club, με αφορμή τις πρόσφατες σημαντικές επιτυχίες του τμήματος πόλο. Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος Αθανάσιος Τζήμας και η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο της Νίκης για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία. Μία μεγάλη επιτυχία που από την μια μας κάνει υπερήφανους και από την άλλη χαράζει ένα λαμπρό μέλλον για όλα τα τμήματα της αγαπημένης μας ομάδας! Θα είστε το φωτεινό μας παράδειγμα! Παράδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας, εντιμότητας, ευ αγωνίζεσθαι! Τα μέσα σας ήταν λίγα! Περίσσευε όμως το πάθος των παραγόντων σας και των προπονητών σας! Περίσσευε η αγωνιστικότητα των αθλητών σας! Εύγε σε όλους».

«Το BLUE CLUB Θ-3 «Π.ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ» συγχαίρει, τους αθλητές του τμήματος της υδατοσφαίρισης, για την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία, καθώς και πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς πολίστες της ομάδας μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 1ο πανελλήνιο HabaWaba. Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου