ΤΟΠΙΚΟ

Εντυπωσιακός ο Ρήγας διέλυσε το Δωτιέα 4-1

εντυπωσιακός-ο-ρήγας-διέλυσε-το-δωτιέ-16559

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Βελεστίνου. Ο Ρήγας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πιερικό, 2-2, την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής επιβλήθηκε του Δωτιέα στην Αγιά με 4-1.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχοντας κλειδώσει την παραμονή της πλέον συνεχίζει να εμφανίζει το αξιόλογο πρόσωπό της, από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι δείχνουν να συμβιβάζονται με τον υποβιβασμό τους, αφού από την επόμενη χρονιά όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται στην Α’ τοπική της ΕΠΣΛ.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ. Στο 3ο κιόλας λεπτό ο Κορέτα εκμεταλλευόμενος αμυντικά λάθη, έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ο Χατζής στο 23ο λεπτό, έφερε το παιχνίδι στα ίσα όταν στην προσπάθειά του να αποκρούσει με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όμως, όπως φαίνεται οι κυανόλευκοι έδειχναν να μη συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας και στην επανάληψη σκόραραν τρεις φορές. Ο Σέττος στο 62’ σε μία επέλασή του από τα αριστερά, αφού πέρασε αμυντικό και τερματοφύλακα με συρτό σουτ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Σέττου και σέντρα – σουτ ο Γκίκα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έγραψε το 1-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ ο Ζενούνι από θέση τετ-α-τετ, μετά από διαγώνια πάσα του Σπαθή.

ΡΗΓΑΣ: Kεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Γεωργατζής, Χατζής (75’ Γούτσιος), Ζενούνι, Τσίπι, Σέττος (81’ Μπακάλης), Κορέτα (67’ Γκίκα).

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου