ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από την Κτενά

νέο-πανελλήνιο-ρεκόρ-από-την-κτενά-76112

Ενα νέο πανελλήνιο ρεκόρ και δύο όρια πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών που θα φιλοξενήσει ο Βόλος το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι ο εξαιρετικός απολογισμός για τη Σοφία Κτενά, στους Χειμερινούς αγώνες Νότιας Ελλάδας Τεχνικής κολύμβησης, που ολοκληρώθηκαν χθες στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ».

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια σημείωσε νέα καλύτερη πανελλήνια επίδοση στα 100μ. υποβρύχιο με 37.26, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο, ενώ λίγο αργότερα με το χρόνο της 16.39, στα 50μ. άπνοια, διπλασίασε τα εισιτήρια συμμετοχής της στη γιορτή του αθλήματος, που θα διεξαχθεί 22-28 Ιουνίου στην πόλη μας.

Η ίδια εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένη από την προσπάθεια της στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της φετινής χρονιάς και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σχολίασε: «Είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για τη φετινή χρονιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη για τη δική μου επίδοση. Στα 50μ. άπνοα έφτασα μια “ανάσα” από το πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Είναι πολύ θετικό ότι προχωράει σωστά η προετοιμασία. Υπάρχει χρόνος για να βελτιωθούμε. Δεν περιμέναμε αυτό τον καιρό να είμαστε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση. Στόχος μου είναι πάντα να προσπαθώ για το καλύτερο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου