ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επέστρεψε ακόμη πιο δυνατή η Σταυρούλα Καραντάκου

επέστρεψε-ακόμη-πιο-δυνατή-η-σταυρούλ-76120

Διαδοχικές ήταν οι επιτυχίες της Σταυρούλας Καραντάκου στους Χειμερινούς αγώνες που ολοκληρώθηκαν στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Σε μια γιορτή του αθλήματος, στο καλύτερο κολυμβητήριο της χώρας, η αθλήτρια του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κατέκτησε 3 μετάλλια (1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο), σημειώνοντας εξαιρετικούς χρόνους, στην επανεμφάνισή της σε μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες, ύστερα από απουσία 1,5 χρόνου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στα 50μ. ελεύθερο ήρθε το πρώτο μετάλλιο για την 21χρονη αθλήτρια, που έκανε επίδοση 26.25, την Παρασκευή. Ακολούθησε, την επόμενη μέρα, η τρίτη θέση στα 50μ. πεταλούδα και το χάλκινο μετάλλιο, με την Καραντάκου να σημειώνει χρόνο 26.25. Η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σπουδαία κολυμβήτρια επιβεβαιώθηκε χθες με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στα 100μ. ελεύθερο, με επίδοση 57.49.

Απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία της στη διοργάνωση εμφανίστηκε η Βολιώτισσα αθλήτρια, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, δίνοντας υπόσχεση για ανάλογη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να βρεθώ στο βάθρο και στα 3 αγωνίσματα, στα οποία συμμετείχα. Θα ήθελα λίγο καλύτερες επιδόσεις, στόχος μου ήταν να προσπαθήσω να φτάσω ή να βελτιώσω τους ατομικούς μου χρόνους, κάτι το οποίο δεν έγινε, αλλά πιστεύω ότι θα το πετύχω στο εγγύς μέλλον. Είμαι ευχαριστημένη από τη γενική μου παρουσία, μετά και τα προβλήματα με το δελτίο μου, τα οποία με ανάγκασαν να απέχω από τους αγώνες. Η δικαίωση ήρθε δικαστικά και πλέον προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο χρόνο, μετά από μια περίοδο άγχους».

Η 21χρονη κολυμβήτρια καθόρισε τον επόμενο στόχο της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένεια, τον προπονητή, αλλά και το σύλλογό της: «Επόμενος στόχος για εμένα είναι να κολυμπήσω ακόμα πιο γρήγορα. Θα ήθελα να έρθει ένα όριο για μια διεθνή μεγάλη διοργάνωση, αλλά αυτήν τη στιγμή φαντάζει δύσκολο για μένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα το προσπαθήσω. Πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού, θα πάρω μέρος και σε άλλους αγώνες είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και τη βοήθεια την οικογένεια, τον προπονητή μου Γρηγόρη Μαντά και το σύλλογό μου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου