ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην Ελβετία με την Εθνική ο Χατζηγεωργίου

στην-ελβετία-με-την-εθνική-ο-χατζηγεωρ-473396

Στην Αρετσού της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης διεξήχθη την περασμένη Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας κατηγοριών από την Κ.Ο.Ε.

Ο Πρωταθλητής του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου, μετά από σκληρή μάχη «σώμα με σώμα» κατέκτησε την 2η θέση αργυρό μετάλλιο, στα 5 χιλιόμετρα, ανάμεσα σε 20 αθλητές στην κατηγορία Παίδων, με χρόνο 52.36.82.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Μανιάς του ΑΝΟ Γλυφάδας με χρόνο 52.36.26 και την τρίτη θέση ο Χαράλαμπος Σιατούνης του ΑΝΟΑ με χρόνο 52.37.10.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις πρώτοι αθλητές τερμάτισαν σχεδόν ταυτόχρονα και χρειάστηκε εξέταση του βίντεο του τερματισμού προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι θέσεις κατάταξης.

Με την επιτυχία του αυτή, ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου παίρνει το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανοιχτής θάλασσας που θα διεξαχθεί 10-11 Ιουλίου στην Ελβετία, εκπροσωπώντας τα εθνικά μας χρώματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η αθλητική οικογένεια του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. συγχαίρει τον αθλητή όπως επίσης και τον προπονητή του Κώστα Σουρμενίδη και τους εύχεται καλή συνέχεια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου