ΤΟΠΙΚΟ

«Βλέπει» αντιπάλους ο Γ.Σ. Αλμυρού

βλέπει-αντιπάλους-ο-γ-σ-αλμυρού-558707

Σήμερα στην Καρδίτσα ο Λευτέρης Καλογήρου

Στη συνέχεια και στα μπαράζ ανόδου στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον Γ.Σ. Αλμυρού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Θ. κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου το περασμένο Σάββατο.

Πρώτος αντίπαλος στις 10 Μαΐου θα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας που θα αναδειχθεί αυτή την εβδομάδα και θα είναι ή ο Α.Ο. Σελλάνων που πέρσι έπαιξε με τον Πύρασο ή ο Ατρόμητος Παλαμά του Βάιου Καραγιάννη (και των έμπειρων Σωκράτη Μπουντούρη και Αγγελου Χατζηρίζου που πέρασαν και από το Βόλο).

Ανθρωποι του Γ.Σ.Α. και ο προπονητής Λευτέρης Καλογήρου θα μεταβούν σήμερα στην Καρδίτσα και στο Προάστιο που θα γίνει η αναμέτρηση Α.Ο. Σελλάνων – Ατρόμητος Παλαμά (α’ ματς 1-1) που θα κρίνει και τον τίτλο.

Η Βαθμολογία σήμερα

1.Σέλλανα 12

2.Ατρόμητος Παλαμά 11

3.Ηρακλής Καρδ/λας 7

4.Κυψέλη 0

Τους υπόλοιπους αντιπάλους για τα μπαράζ ανόδου ήδη τους ξέρει ο Γ.Σ. Αλμυρού αφού μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ αναδείχθηκε και η πρωταθλήτρια Πιερίας με την Πύδνα να κάνει νταμπλ. Η Πύδνα Κίτρους που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατάφερε και στη διαδικασία των πλέι-οφ να πιστοποιήσει την πορεία της και να στεφθεί πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πιερίας αφού μετά τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, κέρδισε την Κυριακή με το ίδιο σκορ 1-0 και τον Ολυμπο Λεπτοκαρυάς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 23’ με σουτ ο Ν. Κυπαρίσσης. Ετσι πλέον η ομάδα του Κίτρους θα είναι αντίπαλος του ΓΣΑ την Τετάρτη 13 Μαΐου στον Αλμυρό… στην προσπάθεια ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στην Πύδνα υπάρχει εμπειρία με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Β’ και Γ’ Εθνική τα προηγούμενα χρόνια όπως ο αρχηγός Κώστας Αποστολίδης με 240 συμμετοχές με σε επαγγελματικές ομάδες, ο τερματοφύλακας Απ. Ιτσιος (Ν. Πόροι, Πιερικός, Βατανιακός κ.α.), ο Ν. Κωτσιόπουλος που έπαιξε σε Πιερικό, Πανιώνιο και Λάρισα, ο Μπάμπης Θαμνόπουλος, ο Κυπαρίσσης, ο Κόιτς, ο Σέου και άλλοι.

Από την ΕΠΣ Λάρισας ο πρωταθλητής έχει αναδειχθεί ο Αμπελωνιακός του Τάκη Παραφέστα που ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 14 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Αστραπή Νέας Πολιτείας και με «κανονιέρηδες» τους Παλάσκα, Κακαβίτση και Γρηγορίου να έχουν σκοράρει τα 58 από τα 86 γκολ της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική:

1η αγωνιστική – 10 Μαΐου

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γ.Σ. Αλμυρού)

ΕΠΣ Πιερίας (Πύδνα Κίτρους) – ΕΠΣ Λάρισας (Αμπελωνιακός)

2η αγωνιστική – 13 Μαΐου

ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γ.Σ. Αλμυρού) – ΕΠΣ Πιερίας (Πύδνα Κίτρους)

ΕΠΣ Λάρισας (Αμπελωνιακός) – ΕΠΣ Καρδίτσας

3η αγωνιστική – 17 Μαΐου

ΕΠΣ Πιερίας (Πύδνα Κίτρους) – ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γ.Σ. Αλμυρού) – ΕΠΣ Λάρισας (Αμπελωνιακός)

4η αγωνιστική – 20 Μαΐου

ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γ.Σ. Αλμυρού) – ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Λάρισας (Αμπελωνιακός) – ΕΠΣ Πιερίας (Πύδνα Κίτρους)

5η αγωνιστική – 24 Μαΐου

ΕΠΣ Πιερίας (Πύδνα Κίτρους) – ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γ.Σ. Αλμυρού)

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Λάρισας (Αμπελωνιακός)

6η αγωνιστική – 31 Μαΐου

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Πιερίας(Πύδνα Κίτρους)

ΕΠΣ Λάρισας (Αμπελωνιακός) – ΕΠΣ Θεσσαλίας (Γ.Σ. Αλμυρού)

Β.Ζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου