ΤΟΠΙΚΟ

Γκολ, θέαμα και… δοκάρια στο φιλικό του Αλμυρού

γκολ-θέαμα-και-δοκάρια-στο-φιλικό-το-152844

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού ανάμεσα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και τον Ρήγα Φεραίο, με τους Βελεστινιώτες να κατακτούν τη νίκη με 4-2, λίγες μέρες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ελεύθερα και να προσφέρουν θέαμα, έξι γκολ και αρκετά δοκάρια, μπροστά σε 100 περίπου θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, διεξήχθη το χθεσινό φιλικό στον Αλμυρό, με τους τεχνικούς Λευτέρη Καλογήρου και Λάκη Μπακάλη να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, η προσπάθεια των οποίων σταμάτησε στο δοκάρι του Βλαχόπουλου, όταν ο Ράπτης σούταρε (6’) μέσα από την περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Τα επόμενα δύο δοκάρια της αναμέτρησης ήρθαν από τους Βελεστινιώτες. Αρχικά με πλασέ του Γάρου και στη συνέχεια σε προσπάθεια του Μπίκα.

Ο Ρήγας Φεραίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 30’, μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας του Αλμυρού με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Πολυμέρου, ο Μιχολίτσης έκλεψε την μπάλα και έκανε εύκολα το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη απείλησαν εκ νέου με τον Πολυμέρου να διώχνει σε κόρνερ προσπάθεια του Ρηγίνου σε τετ α τετ, για να έρθει στο 36’ ο Μπίκας, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και διαγώνια και σκόραρε (0-2).

Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να μειώσουν (46’) με τον Αραπίτσα να κάνει το πλασέ, την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την εστία. Αυτό που δεν πέτυχε ο Αλμυρός στο 46’ το πέτυχε στο 55’. Ο Αραπίτσας κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα του Ρήγα Φεραίου, Κεφαλά, και ο Μαλισιώβας το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μιχολίτσης έκανε το 1-3 για τους κυανόλευκους του Βελεστίνου, όταν βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Πολυμέρου. Η εκ νέου μείωση του σκορ από τον Αλμυρό ήρθε στο 73’. Ο Δανόπουλος μετά από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, νίκησε τον Τσουμπέκο, έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών και έκανε το 2-3, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Χατζής στο 87’. Ο Μαλάκος, αφού έκανε το ένα-δύο με τον Κρεββατά, βρήκε τον Χατζή, ο οποίος με πλασέ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.

ΓΣΑ (Λ. Καλογήρου): Πολυμέρου, Μπέης (46’ Φαράντος), Γρούνας (40’ Μιχόπουλος), Κυριάκος (80’ Ακριβούσης), Κουρτέλης (60’ Ακρίβος Ι.), Μαλισιώβας (65’ Βούλγαρης), Τσιάτσιος, Χειλάς (46’ Χατζέλας), Ράπτης (80’ Χολέβας), Τσόγκας (55’ Δανόπουλος), Αραπίτσας.

Ρήγας Φεραίος (Λ. Μπακάλης): Βλαχόπουλος (30’ Κεφαλάς, 60’ Τσουμπέκος), Γουτούλης (45’ Χατζηαθανασίου), Ναουμίδης (45’ Γκάμπας, 65’ Σπαθής), Τζιώλης (65’ Γαλογαύρος), Γούτσιος (60’ Βουραζέρης), Μπακάλης (65’ Χατζής), Γάρος (60’ Κεμάλι), Μπίκας (46’ Αλεξίου, 67’ Ρέβης), Ρηγίνος (45’ Τσίπης, 67’ Κρεββατάς), Ζατσάι (60’ Ζενούνι), Μιχολίτσης (70’ Μαλάκος).

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου