ΤΟΠΙΚΟ

Απουσίασε η μεγάλη έκπληξη στην Α’ Κατηγορία

απουσίασε-η-μεγάλη-έκπληξη-στην-α-κατ-679198

Δίχως να υπάρξουν αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας για τον Α’ Ομιλο, αφού Σκιάθος και ΑΕ Διμηνίου συνέχισαν με νίκες, παραμένοντας στο ρετιρέ, ενώ στις νίκες επέστρεψε και πάλι ο Θησέας Αγριάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΦΛΕΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Σαρακηνός – Αγία Παρασκευή 4-1

Σκόρερ: (24’ Μπόρας, 60’, 75’ 90’ Λ. Δενελάβας – 27’ Στ. Μαλακασιώτης)

Με το Λευτέρη Δενελάβα να σημειώνει χατ τρικ στην επανάληψη, ο Σαρακηνός επιβλήθηκε της Αγίας Παρασκευής στο γειτονικό ντέρμπι με 4-1. Για τους γηπεδούχους ο Μπόρας σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, σημειώνοντας το 1-0 στο 24’ με κεφαλιά, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Στ. Μαλακασιώτης ισοφάρισε σε 1-1. Ομως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Λ. Δενελάβας ανέλαβε δράση, δίνοντας προβάδισμα με πλασέ στην ομάδα του για το 2-1 στο 60’. Στο 75’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-1 με γυριστό σουτ, για να ολοκληρώσει με το τρίτο του τέρμα στο 90’ για το τελικό 4-1, ενώ είχε και δοκάρι στο 5’.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς (85’ Γούσιος), Στεργιόπουλος, Μπόρας, Καραγγέλης, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Κατής (75’ Ιωάννου), Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής, Δημακόπουλος (60’ Χρυσικός).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Βαν ντε Γουίχε, Σιγάλας, Αγραφιώτης (72’ Σαμαράς), Π. Μαγγασιανός, Ζαχαρής (65’ Μουλιός), Παντελόγλου, Ν. Μαγγασιανός, Μαρμαρινός, Μαλακασιώτης, Βούκουτος (82’ Παππάς).

Α.Ε. Διμηνίου – Ηρακλής 5-0

Σκόρερ: (30’ Φαρασόπουλος, 35’, 59’ Σατελιάν, 41’ Αξιώτης, 81’ Ανατολής)

Δίχως να δυσκολευθεί η ΑΕ Διμηνίου, έχοντας ξεπεράσει το σοκ της πρώτης ήττας στο περασμένο ντέρμπι με τη Σκιάθο, επιβλήθηκε με 5-0 του Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 30’ λεπτά, όταν ο Φαρασόπουλος με προβολή πέτυχε το 1-0. Το 2-0 ήρθε από τον Σατελιάν πέντε λεπτά αργότερα και το ημίχρονο να κλείνει με 3-0 με γκολ του Αξιώτη. Στην επανάληψη ο Σατελιάν πέτυχε ακόμη ένα τέρμα και συγκεκριμένα στο 59’ για το 4-0, με το τελικό 5-0 να διαμορφώνεται από τον Ανατολή.

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Βλαχόπουλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Μαυρίδης, Τσεκούρας (70’ Κανδήλας-75’ λ.τρ. Ανατολής), Φαρασόπουλος (46’ Χρυσανθόπουλος), Αξιώτης, Τσουκάλης, Σατελιάν.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Υφαντής, Σαμαράς, Δ. Μαραγκός, Τζιόλας (46’ Μπαρέκας), Τσαντόπουλος, Σινάνης, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (70’ Τσατσαρώνης), Θάνος (75’ Μάρκος), Σιαμέτης.

Πανιώνιος – ΑΕ 2002 1-2

Σκόρερ: (14’ Μοσχούδης – 25’ πεν. Πότσκα, 66’ Παρίσης)

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η ΑΕ 2002 έφυγε με το διπλό από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 5’, με την εκτέλεση πέναλτι του Σταθόπουλου να αποκρούει ο Παπασακελλαρίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, με τον Πέτση να δίνει την ασίστ στον Μοσχούδη για το 1-0 στο 14’, αλλά οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες από νωρίς, αφού στο 23’ αποβλήθηκε ο Πολυχρόνου με απευθείας κόκκινη για εξύβριση.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Παπαδόπουλου να αποβληθεί, αφού υπέπεσε σε πέναλτι, αποκρούοντας πάνω στη γραμμή με το χέρι, με την εκτέλεση του νέου πέναλτι να αναλαμβάνει ο Πότσκα και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 25’. Το τελικό 1-2 έγινε στην επανάληψη, με τον Παρίση να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα των Καλών Νερών.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπασακελλαρίου, Γ.Αθ. Μπασδάνης (46’ Γκριναφίδης), Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Βαΐτσης (46’ Βογδάνος), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης, Μοσχούδης (72’ Γ.Στ . Μπασδάνης), Πέτσης.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Τσιργής, Μπικοράρος (70’ Σφέτσιος), Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Κούρτι, Πολυχρόνου, Πότσκα (80’ Αράπογλου), Στουμποβίκος (65’ Μ. Φιλίππου).

Αρης Μελ. – Σκιάθος 0-1

Σκόρερ: (64’ Γκίνης)

Εστω και με το φτωχό 1-0 η Σκιάθος κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του Αρη Μελισσατίκων και να παραμείνει στην κορυφή του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας, με τους νησιώτες να παίρνουν αυτό που θέλουν στο 64ο λεπτό. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Γκίνης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και από την κεφαλιά του Καμπουρέλη πέτυχε το χρυσό 0-1 με προβολή. Οι παίκτες του Γιώργου Καλλιακούδα που ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη, ζήτησαν πέναλτι που δεν δόθηκε, ωστόσο, για χέρι αντιπάλου στο 44’, ενώ στο β’ μέρος είχαν τις ευκαιρίες να διευρύνουν την έκταση του σκορ, αλλά ο Αραμπατζής δεν τα κατάφερε στο 77’ και στο 84’. Μάλιστα ένα λεπτό πριν από τη λήξη ο τερματοφύλακας του Αρη, Κουρίτας, είπε όχι στον Δ. Μιαρίτη. Η ομάδα του νησιού αφιέρωσε τη νίκη της στο Μιχάλη Κουτσογιάννη, που σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση στη Λάρισα, αφού ο έμπειρος μέσος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με τον ΑΣ Δημητριάς.

ΑΡΗΣ ΜΕΛ.: Κουρίτας, Παλάντζας (75’ Δήμου), Ιμπρα, Μαγιόγλου (65’ Στραβέλας), Γεωργούλας, Γκατζούνας, Τσουκαλάς, Καψιώτης, Τσελεπής, Μπαρμπούτας, Μπόζης (46’ Καρακάσης).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου (70’ Κανταράκιας), Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Ράπτης, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας, Σκέμπι, Ντερβίσι (78’ Ζάνης), Τσάγγαρης (35’ λ.τρ. Αραμπατζής).

Ιωλκός – Θησέας 1-2

Σκόρερ: (50’ Λούμπαρδος – 29’ Βαλωτής, 53’ Ελευθερίου)

Με το Χρήστο Οικονόμου στον πάγκο του, μετά την αποχώρηση του Αντώνη Μάνδαλου, ο Θησέας Αγριάς επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 την Ιωλκό. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με το τέρμα του Βαλωτή στο 29’, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι παίκτες του Νίκου Τσιαντάκη ισοφάρισαν με την κεφαλιά του Λούμπαρδου, σε φάουλ του Τόντα στο 50’, όμως οι Αγριώτες πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Ελευθερίου εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ του Λιάρου για το τελικό 1-2.

ΙΩΛΚΟΣ: Πρέζας, Τόντα, Στρούγγης, Λούμπαρδος, Φέζο, Κοντορίζος (46’ Ντίκας), Δημητρίου, Καζδαρίδης (75’ λ.τρ. Περεντίδης), Βέρμπης, Κολτσίδας, Τσάμης (46’ Τσιμπανάκος).

ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης, Παπαϊωάννου, Χάνος, Βαλωτής, Λιάρος (80’ Ταυρής), Ισά.

Μαγνησιακός – Νέοι Αθλητές 3-0 α.α.

Ρεπό: Δημητριάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου