ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακόμα μία «καυτή» εβδομάδα για τη Νίκη Βόλου με Πρωτοδικείο και μεταγραφές

ακόμα-μία-καυτή-εβδομάδα-για-τη-νίκη-450136

Ακόμη μία καυτή εβδομάδα είναι αυτή που ξεκινά από σήμερα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, με τη μάχη του πρωτοδικείου να έχει προγραμματιστεί για αύριο, προκειμένου οι κυανόλευκοι να πάρουν την πολυπόθητη φορολογική ενημερότητα, συνεχίζοντας τις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Η εξασφάλιση έστω και προσωρινής φορολογικής ενημερότητας θα λύσει τα χέρια της διοίκησης του Ανδρέα Πάτση, η οποία θα προχωρήσει απρόσκοπτα στο μεταγραφικό της σχεδιασμό, ανακοινώνοντας και άλλες μεταγραφές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η αρχή στο μεταγραφικό παζάρι έγινε την περασμένη εβδομάδα για την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Βασίλη Σκούρτη, Γιώργου Νικλητσιώτη, Γιώργου Μαχλελή, και Ρόμπερτ-Αλέξανδρου Σταμπολζίεφ, όλοι τους κάτω από το όριο των 24 ετών. Μάλιστα όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, βάσει του νέου τριετές πλάνου, που έθεσε ως στόχο η διοίκηση του Ανδρέα Πάτση.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει ανακοινώσει ήδη την παραμονή των: Αλέξανδρου Μπιτσάκου, Κώστα Χαρτσιά, Δημήτρη Ταΐρη, Στέλιου Τσουκάνη, Αγγελου Αργύρη, Νέτι Μέτσε και Γιάννη Κορέτα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η επέκταση των συμβολαίων για τρία χρόνια με τους Αντόνιο Ανιέτε και Χρήστο Τζιώρα, οι οποίοι φέτος αποτέλεσαν τα «κανόνια» της κυανόλευκης επίθεσης.

Αύριο αναχωρεί ο Φλουτ

Ο νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, Βίλιαν Φλουτ, αφού επισκέφθηκε την Πέμπτη την πόλη του Βόλου και είχε τις πρώτες του επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου, επισκεπτόμενος και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα. Ο 52χρονος τεχνικός θα συνεχίσει τις επαφές που έχει ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα με ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη για την πατρίδα του. Από εκεί θα επιστρέψει το ερχόμενο Σάββατο, βάζοντας όλα τα θέματα στην τελική τους ευθεία και φυσικά πρώτα απ’ όλα είναι η στελέχωση του ρόστερ των κυανόλευκων.

Με αγωνία η απόφαση

Οι κυανόλευκοι περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τα αυριανά νέα του Πρωτοδικείου, όπου είτε εύκολα, είτε δύσκολα, αναμένεται να πάρουν την περιβόητη φορολογική ενημερότητα, η οποία και θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, ώστε να έχουν ισχύ όσες έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα. Ο Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας σχετικά στη συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη, ανέφερε πως η ενημερότητα θα αποκτηθεί, έστω και αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν, όλα τα ένδικα μέσα. Στη λύση του Πρωτοδικείου έχουν προχωρήσει εξάλλου και άλλοι σύλλογοι στο παρελθόν, οι οποίοι αντιμετώπιζαν, ανάλογου είδους πρόβλημα και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Μάλιστα σε αυτό το δικαστικό αγώνα η ομάδα δεν θα είναι μόνη της, αφού έχει ήδη προγραμματιστεί συγκέντρωση και των φίλων της ομάδας με την ανακοίνωση του BlueClub να αναφέρει:

«Την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 10:00 , η ομάδα μας δίνει έναν σημαντικό εξωγηπεδικό αγώνα για την δίκαιη αντιμετώπισή της.Θα είμαστε όλοι στα δικαστήρια, γιατί η Νίκη Βόλου, εδώ και χρόνια ποτέ δεν αγωνίστηκε, χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της».

Στις 4 Ιουλίου η «πρώτη»

Οσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας των κυανόλευκων αυτή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 4 Ιουλίου, με τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρώνονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να παρουσιαστούν, μπροστά στο κοινό τους. Η ομάδα θα παραμείνει για δέκα περίπου μέρες στο Βόλο, οπότε και θα υποβληθεί και στις απαραίτητες εξετάσεις. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το προπονητικό κέντρο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με το κέντρο της Νάουσας, 3-5 Πηγάδια να είναι μέχρι στιγμής το επικρατέστερο.

Ανακοινώνονται ακόμη τρεις

Αρκούδας, Μπαξεβάνος και Γεωργακόπουλος είναι τρεις ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι από τους κυανόλευκους. Ο Αρκούδας, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Φέτος αποτέλεσε μέλος του ρόστερ του Ατρομήτου, ενώ στο πρωτάθλημα της Super League έχει αγωνιστεί όντας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπαξεβάνος, είναι 21ετών και παίζει ως αμυντικός μέσος. Τη χρονιά που πέρασε έπαιξε με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Σημειώνεται πως ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Τέλος, «κλεισμένος» θα πρέπει να θεωρείται και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Αρκάδες.

Σενάρια για Χουχούμη

Ανάμεσα στους πολλούς ποδοσφαιριστές που φαίνεται να εμπλέκονται ως δανεικοί από τον Παναθηναϊκό στη Νίκη Βόλου, χθες έγινε γνωστό πως και ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός, προστέθηκε στη λίστα της Νίκης Βόλου.

Διαψεύδει ο Καραγιαννίδης

Το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Κέρκυρας, Τέλη Καραγιαννίδη, ενεπλάκη τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά της Νίκης Βόλου. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος διέψευσε ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από τη Νίκη Βόλου για να τον αποκτήσει. Ο ίδιος όπως σχολίασε δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη δύο ετών και αν δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα της νέας σεζόν τότε θα επιθυμούσε να αποχωρήσει δίχως να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ακασού μίλησε για τον αδικοχαμένο Τουρέ

Η αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ είναι ακόμα επηρεασμένη ψυχολογικά από την είδηση του θανάτου του Ιμπραΐμ Τουρέ. Του αδερφού των Κόλο και Γιάγια, που έπασχε από καρκίνο και νικήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο Αριαν Ακασού, που αγωνίστηκε φέτος στη Νίκη, είχε δηλώσει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι η αδερφή του είναι παντρεμένη με τον Κόλο Τουρέ.

Ο Ιβοριανός, μίλησε στο δημοσιογράφο Δημήτρη Σαμόλη, για τον αδικοχαμένο Ιμπραΐμ: «Ημασταν μια οικογένεια. Στις διακοπές ήμασταν όλοι μαζί. Ο Ιμπραΐμ ήταν ένα ήρεμο παιδί. Σεμνό, ταπεινό, δεν μιλούσε πολύ. Ηθελε περισσότερο να μείνει στο σπίτι. Εβγαινε για περπάτημα με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ηταν πάντα σκεπτικός. Σκεφτόταν για τη ζωή του, πώς θα είναι τα επόμενα χρόνια. Αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο. Είχαν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που είχε πάει στην πατρίδα μας. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις εκεί και μετά να ταξιδεύεις ξανά για τον επόμενο προορισμό σου. Βρέθηκε στο Λονδίνο και εκεί έμαθε ότι είναι άρρωστος. Ηταν σοκ για όλους μας».

Η μητέρα των αδερφών Τουρέ έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και επτά χρόνια. Ο πατέρας τους ζει στην Ακτή Ελεφαντοστού και όποτε του δίνεται η δυνατότητα επισκέπτεται τα παιδιά του, όπως ανέφερε ο Αριαν Ακασού, ο οποίος και αυτός δεν ήταν ψυχολογικά καλά από την είδηση που συντάραξε την οικογένεια. «Η μητέρα μου ζει με την αδερφή μου στο Λονδίνο. Μιλάμε περισσότερο με μηνύματα. Είναι δύσκολο όταν είσαι μόνος σε μια ξένη χώρα. Η γυναίκα μου είναι από το Αμπιτζάν και ζει στην Ιταλία, είναι μοντέλο. Μου λείπει πολύ. Στον Βόλο ήμουν μόνος φέτος. Οταν τέλειωνα τις προπονήσεις θα ήθελα πολύ να ήταν μαζί μου. Να μιλήσουμε και να νιώσω ότι έχω κάποιον δίπλα μου» είπε με παράπονο ο Ακασού, που τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στους κυανόλευκους.

Σήμερα η έκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής με θέμα το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ερασιτεχνική Νίκη για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουνίου, με κύριο θέμα συζήτησης την αξιοποίηση του Π. Μαγουλάς. Η ανακοίνωση: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Νέας Ιωνίας. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

  1. Αναμόρφωση χώρων – αξιοποίηση γηπέδου «Π. Μαγουλάς»
  2. Εκκαθάριση – ενημέρωση μητρώου μελών
  3. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου